Марко Пејковић: Руски мигови и СНС „русофилија“

Једном речју, ботовски бедници се радују оружју из Русије као некаквом стратешком доказу њиховог патриотизма, а Русија извози оружје у скоро сваку земљу света, па и у Хрватску

Вучићевци падају у несвест због руских мигова. Кажу да је то доказ њиховог србовања и русофилије. Морамо их расплакати чињеницом да је Хрватска још пре 10 година добила 10 руских борбених хеликоптера Ми-171Ш од Русије као поклон:

„Potonji helikopteri proizvedeni su u helikopterskom zavodu u Ulan-Udeu (UUAZ) i u Hrvatsku su dopremljeni krajem 2007. i u prvoj polovini 2008. godine. Od Ruske Federacije nabavljeni su temeljem klirinškog duga bivšeg SSSR-a.“ (Russia Beyond Hrvatska)

А исти ће сада бити ремонтовани у Русији за 30 милиона евра:

„POSAO VRIJEDAN VIŠE OD 200 MILIJUNA: HRVATSKI HELIKOPTERI LETE U RUSIJU! Vlada odbila Ukrajince, 10 letjelica na remont šalje tvrtki Vertoleti Russia.“ (Jutarnji.hr)

Када се сабере вредност ове војне трговине, видећемо да је Вучић исти отприлике „Србенда“ и „русофил“ колико су то Санадер и Пленковић! Мама миа!

Једном речју, ботовски бедници се радују оружју из Русије као некаквом стратешком доказу њиховог патриотизма, а Русија извози оружје у скоро сваку земљу света, па и у Хрватску, и то одавно као што видимо. Друго, а можда и кључно, питање јесте следеће – да ли се то ботови радују новим миговима и оружју који ће бити коришћени на тај начин да ће се сутра њихов коалициони партнер Харадинај са својим кољачима осећати безбедније и ушушканије у својој нарко-држави? Наравно да се радују миговима само због тога, да помогну Харадинају и геноциду над Србима и укидању сваког трага нашег присуства доле. Мигови ће добро да мотре да случајно неки Срби не помисле да угрозе сутра тзв. владу Косова. Немојмо им дозволити да нам још једну њихову издају продају као нешто добро. На сметлиште историје са вучићевцима заувек!

Ставови изнети у рубрици „Разномислије“ не одражавају нужно и становиште „Стања ствари“Categories: Разномислије

Tags: , , ,

Оставите коментар