Образ: Проглашењем Ане Брнабић за мандатара Вучић нанео највећу увреду Србима

Проглашењем Ане Брнабић за мандатара нове Владе, AV је нанео највећу увреду и несагледиву штету милионима Срба, часним домаћинима, племенитим мајкама, нашој деци.

Али, наша историја нас учи да ниједан издајник на тлу ове свете земље никада није однео коначну победу — па неће ни AV.

Зато, нема места малодушности! Нема одустајања! Нема предаје!

Позивамо све искрене родољубе да јавно иступе и осуде предлог постављања Ане Брнабић на место премијера. Позивамо посланике у Скупштини Србије да не гласају за њен избор. Позивамо народ на буђење из стања обамрлости и слуђености медијским обманама.

Нека буде борба непрестана!

НЕЋУ ДА ИЗДАМ!

Покрет Образ



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Ова тврдња није тачна, разлог је несавесно и неодговорно одбијање прихватања и непознавање истине о србском народу-његовом психолошком профилу:

    Ирационалност, неаналитичност, неконструктивност. Емотивност, сујета, завист, замерљивост, инат, некоректност. Склоност омаловажавању, непоштовању, неспремност да се погледа и очима другог, несклоност сарадњи, систему. – Потреба личном промоцијом (ја). Порив за допадањем и утиском, површност. Субјективизам, немогућност посматрања ствари одвојено од себе, у принципу. Непризнавање кривице (да круна не падне са главе). Непризнавање чињеница ако се сматрају непожељним. Пројектовање личне кривице, грешке надругог. – Склоност опредељивању према ономе што није заједничко, што спаја односно склоност подели, деоби. – Изражена оперативност која подразумева велику енергију и способност за остварење ,,материјализацију” као порив и способност подређивања (себи и свету, контексту, и усмереност на сада, на тренутну корист, на тренутно решење, на ужи конекст, на посебно-оперативност која се овог тренутка тиче. – Неусмереност на даљу будућност и истрајавање у вези ње. – Неусмереност нашири контекст. Несклоност далекосежном, стратешком, универзалном, свеобухватном, систематском сагледавању и приступу. – Несклоност авантури, експерименту, истраживању, неизвесном. – Усмереност на одређено, проверено, извесно.

  2. ”Ова тврдња није тачна, разлог је несавесно и неодговорно одбијање прихватања и непознавање истине о србском народу-његовом психолошком профилу:”

    Наведите имена научника и научне радове из којих црпите ова ”сазнања” и
    ”чињенице” ”о србском народу-његовом психолошком профилу:”

    Хвала!

    Драган Славнић

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading