ВУЛИН УЗВРАТИО: Убедљиво смо најбогатији у Африци!

Београд, Африка (С*ање ствари) – Реагујући на листу најсиромашнијих земаља Европе, министар за рад и социјална питања Александар Вулин изјавио је да „није видео оригинал истраживања и да не може да га коментарише“, али је и додао да је „листа очигледно тенденциозно састављена и пласирана као нека врста политичке бомбе пред председничке изборе у Србији“.

Александар Вулин

Радничка мајка, маг социјалне заштите и српски Че Гевара: Александар Вулин

Подсећамо да је афрички портал „HowAfrica“ објавио списак десет најсиромашнијих земаља Европе, односно држава у којима се живи горе и од афричког просека, по којем је Србија на четвртом месту, иза Босне и Херцеговине, Албаније и Македоније.

„Уосталом, шта брига Африканце како ми живимо?! Имају ли они своје проблеме? Сваком добронамерном, напредном и поштеном човеку јасно је да смо убедљиво најбогатији у Африци, а и у Европи заузимамо место тик уз најбогатије земље“, огорчено је поручио Александар Вулин. Министар, за кога многи кажу да је „премијерова лева рука“, такође подсећа да је за нас једино меродавна оцена премијера Вучића да му је „непријатно колико нам добро иде“.

Извор: Вести 24

Извор: Вести 24

Упитан да прокоментарише извештаје по којима је Србија престигла Грчку по приходу од туризма, Вулин је рекао је да је баш због тога предложио премијеру Вучићу да му слоган за председничке изборе буде „Немамо море, имамо стандард“.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

Оставите коментар