С*ање ствари: За један транспарент „Путин, наш председник“ Меркелова уводи 100 санкција Србији!

putin-nasМилано/Берлин/Београд, октобар 2014. (С*ање ствари) – Председник Руске Федерације Владимир Путин каснио је на састанак са немачком канцеларком Ангелом Меркел четири сата, и то јер је непредвиђено дуго остао на војној паради у Београду! Наиме, истога дана када је у Београду била парада, у Милану се одржавао Азијско-европски самит, и било је предвиђено да се Путин неформално сретне са Меркеловом, али је она одустала после четири сата чекања.

Неочекивана последица, јављају необавештени и обично неупућени извори, биће немачко увођење санкција Србији! Меркелова, традиционално ненаклоњена Србима и све српском, ипак није могла другачије да реагује – процена немачких служби била је да су Срби криви јер су намерно и смишљено задржали Путина! Додатно, Русији су због Украјине већ уведене неке санкције, те Немцима од Руса треба гас а од Срба ништа (или макар ништа што већ нисмо дали).

Истрајни непријатељ Србије, Немачка, кад ништа није могла Путину и правим Русима, решила је да се искали на „малим, балканским Русима“! Узалуд је високопоштовани премијер Србије, Александар Вучић, састанчио пет сати (како вучићољубиви „Курир“ јавља, дакле: сат дуже него што је Меркелова чекала Путина) са немачком канцеларком – она је остала неумољива у одлуци да су санкције једино решење.

Премијер Вучић је разложно појаснио да није он крив што је, усред разговора с њим и уместо да слуша како ћемо извозити „Фијатове“ аутомобиле у Русију, Путин причао о прасету нацртаном на тепиху – Меркелова је онда схватила да нема кривице власти и од будућих санкција изузела све које се презивају Вучић (или се тако осећају). Како сазнајемо, и њихови рачуни, где год се налазили, неће бити блокирани.

Но, мудро је закључила Света Ангела – ако нема кривице власти нико не може опрати љагу Срба и Србије који су Путина дочекали транспарентом НАШ ПРЕДСЕДНИК. Из немачких извора процурело је да ће за сваки такав транспарент Меркелова Србији увести 100 санкција. Из српских кругова пласирано је да би ствари биле много горе да није било онако љубазног наступа премијера Србије, јер „Ангела може да купи све, али овакав осмех Александра Вучића је непроцењив“.

vucic-merkel

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

2 replies

  1. Доживљавали смо ми од Немаца и горе ствари од санкција.

  2. doći će Nemci i do „streljanja 100 Srba za jednog Nemca“ samo budite strpljivi…pre neki dan je bilo podsećanje, ali niko ne želi da se seti, eurogejskoj stoci je jedino važna bezaltrernativna Dembelija..

Оставите коментар