С*ање ствари: Вучић спречио септембарску кишу, поплаве и последице од поплава!

Београд/Пекинг/Источна Србија, средина септембра 2014. (С*ање ствари)  – Премијер Србије Александар Вучић спречио је праву катастрофу која је претила Србији! Поучен претходним лошим искуством са спасавањем дечака (није сад ни важно које националности), председник Владе ову акцију спровео је у највећој тајности и са најужим кругом сарадника. „С*ање ствари“ од најближег Вучићевог сарадника, са кодним именом „Слина“, ексклузивно сазнаје право стање ствари и домете операције под шифром „Шарајте, бре, мало“!

vucic-supermen

Наиме, управо се тим позивом („да шарају мало“ – у преводу: немојте само нас!) најмоћнији човек Србије обратио онима који пуштају ову кишу изнад нас; наравно, није реч о Богу Оцу Саваоту, већ о Н. Н. лицима из иностранства и иноземства, за које се оправдано сумња да вештачки изазивају падавине изнад наше територије (види: кемтрејлси, ратовање временом, сатирање клетвом), све у жељи да се Србљи потопе а баци љага на Мудро Руководство! Имајући у виду велики углед Александра Вучића у међународним круговима, операција „Шарајте, бре, мало“ успела је да септембарске кише помери удесно (ако испред мапе/глобуса стојите тако да вам је Обреновац с леве стране), али планери светских катастрофа нису до краја разумели да кише треба померити скроз са територије Србије, па је тако кренуло да сипи на истоку земље…

Но, премијер Вучић се није дао смести: кад није потпуно успела акција „Бјежи кишо с наших прозора“, највреднији човек Србије кренуо је да диже бедеме и брани Источну Србију од поплава! Но, незахвалност српске раје још једном се показала када су по друштвеним мрежама кренуле да се шире ЛАЖНЕ слике тобож поплављених крајева по Србији!

Дакле, Источна Србија овако НЕ ИЗГЛЕДА:

poplave-ne

Фото: Са злонамерног Фејсбук профила неког злобника-це

Ексклузивно сазнајемо да с*ање у Источној Србији ИЗГЛЕДА управо овако:

poplave-da

Фото: А. Вучић

Као што се на фотографији лепо види, НЕМА ПОПЛАВЉЕНИХ подручја, нити се излила: река, речица, притока, поток или поточић.

Србија је овог пута остала непоплављена због резултата супер-тајне операције „Сликам се са возом-играчком, а набављам ограду против поплава“! Наиме, у Тјенђину премијер Вучић није куповао возиће-играчке, иако се фотографисао с некаквом макетом (све због тога што је ово „операција под лажном заставом“!), већ је са кинеским партнерима уговорио испоруку монтажне ограде против поплава.

vucic-voz

Фото: Танјуг/Курир

Ограда у дужини Кинеског зида (с обе стране) дотерана је кришом у Србију, а како дознајемо – постављена је у Источној Србији само за неколико сати, јер је на монтирању радила екипа од пола милијарде кинеских Кинеза, такође специјално допремљених за ову прилику.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Оставите коментар