С*ање ствари: Вучић понудио Мишковићу да преузме управљање Владом Србије

Београд, 15. 8. 2014. (С*ање ствари) – Премијер Србије Александар Вучић изјавио је синоћ за јавни сервис РТСНС да је члановима клуба „Привредник“, међу којима и Мирославу Мишковићу, понудио да управљају Владом Србије, али да од њих није добио одговор.

vucicmiskovic

Мишковић и Вучић (архивска фотографија)

„Ево, господо, дајте, хоћеш ти, Мирославе (Мишковићу), ко ће да преузме Владу Србије? Ево, ви кажете да сте много способнији, ја желим да вам верујем, преузмите, молим вас, владајте ви уместо мене. Још нисам добио одговор“, рекао је Вучић Радио-телевизији СНС-а.

Власник холдинга „Делта“, према не баш добро обавештеним изворима, током боравка у притвору рекао је „онако како Вучић влада, могао бих и ја“! Тај податак, био он истинит или не, дошао је до премијера Вучића, што га је највероватније нагнало на овакав корак.

Вучић је истакао да је његова понуда показала и да „није био страначки заинтересован“.

„Сменићемо мене, овога, онога, хајде, преузмите одговорност. Немојте да ми солите памет сви, не причам само о Мирославу Мишковићу, него о свакоме, о мојима у партији и свима који увек знају сва решења, преузмите одговорност па урадите то“, рекао је Вучић.

Премијер и председник СНС-а одбио је да одговори на питања храброг водитеља јавног сервиса чиме ће се он бавити у будућности док Мишковић буде председник Владе, као што је децидирано одмахнуо руком на потпитање „да ли се плаши да би код власника Делте могло доћи до неке врсте реваншизма“.

Састанак у клубу „Привредник“ одржан је почетком августа и њему су присуствовали сви виђенији чланови. Вучић је изнео и предлог да се клуб „Привредник“ преименује у клуб „Тајкун“, јер је, како је рекао, „назив тајкун одомаћен код Срба и много ближи сваком поштеном трудбенику и раднику“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading