Слободан Рељић: Луциферска иницијација Срба

По свету организују неки грађани и траже истину о ковиду-19. Ми Срби ништа. Нерадо се подсећамо како то бејаше. Уосталом, какав ковид, ми смо и засипање осиромашеним уранијумом бацили низ воду

Извор: Печат

Ковид-19 није отишао иако су медији заћутали, као по команди, а политичари се окренули „новим проблемима“. Кроз нашу јавност се провукла информација да ковид болница у Крушевцу „од маја нема ниједног пацијента, а 555 запослених на неодређено уредно прима плату“. У Србији су отворене четири такве болнице, што је стотине милиона евра, а влада не показује да зна шта с њима. Једино се чини да је за новосадску могуће рационално решење. Кад су подизане, није се мислило шта ће нам. Било је важно шта ће рећи – машинерија Била Гејтса.

Наши проблеми с ковид заоставштином су у светским размерама сића. У току је, како рече једна карикатуристкиња, „хапшење истине, да би се заштитили лажови на власти“.

Кад државни секретар за здравство САД није успео да именује 14 званичника Националног института за здравље (НИХ), огласио се надлежни Комитет за енергетику и трговину: „Дошло је до потпуног слома одговорности у агенцији која је изгубила поверење америчког народа, посебно током ковида-19“, рекла је председница Кети Мекморис Роџерс, и подсетила да је „14 званичника НИХ, укључујући др Фаучија (узор свих лончара и конова), незаконито било на положајима и вршило овлашћења која нису имали, што је укључивало одобравање грантова од 26 милијарди долара“.

Успон Фајзерових плаћеника

Бајденова кандидаткиња за шефа НИХ др Моника Бертањоли описана је као „лекар-научник светске класе чија ће визија и вођство обезбедити да НИХ и даље буде покретач иновација за побољшање здравља америчког народа“. Од фраза читаоца ће више занимати – да је од компаније Фајзер од 2015. до 2021. за 116 грантова др Бертањоли добила 290,8 милиона долара?! Брига за Фајзер је на првом месту. Чињенице које испливавају неће бити важне.

На пример, Центар за праћење последица вакцине (VAERS) је пре годину објавио да „вакцине против ковида-19 изазивају 35 пута (3.500%) више изненадних напада него вакцине против грипа“. Па шта.

Компанија Фајзер биљежи двострко мањи приход: Без ковида мања зарада

Не узима се као проблем ни објава Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) и Администрације за храну и лекове (ФДА) „да је у поређењу са основним ризиком у општој популацији, ризик од миокардитиса 133 пута већи код оних који су добили инјекције мРНА Фајзера или Модерне“. Објављено је то у часопису Америчког медицинског удружења, а на основу истраживања водећих универзитета и болница широм Америке.

Не морате бити доктор да бисте уочили да је ризик вакцинисаних већи 13.200%. Кад додате да је ВАЕРС организован да може да региструје само 1% случајева, онда размере могу само да се наслућују и – да ће се они који су организовали операцију ковид-19 потрудити да се што мање зна. Нешто да, али дозирано, јер државе, Давос и корпорације имају других послова – украјинска криза, коју је тешко контролисати у своју корист и „климатске промене“, које се играју по систему ковид пандемије.

Пад угледних часописа

Ових дана су знани кардиолог др Питер МекКала и епидемиолог Харви Риш преко престижног часописа Лансет објавили резултате на 325 обдукција – 74% смрти узроковано вакцином. Студија је уклоњена у року од 24 сата.

По процедури часописа рад је на сајту видљив док чека рецензију, што је део увида, али сад не: пре-принт је уклоњен „јер закључци студије нису подржани методологијом студије“. Ко је то могао да закључи ако рад „није прошао ниједан део процеса рецензије“? Па, неко коме извесни резултати не требају, а часопис се не мора држати процедура „ко пијан плота“.

Истраживачи наводе: да су узели све објављене извештаје о обдукцији и некропсији који се односе на вакцинацију ковид-19 до 18. маја 2023; идентификовали 678 студија а после скрининга за наше критеријуме укључили 44 рада који су садржали 325 случајева; три лекара су независно прегледали све смрти; налаз: највећи утицај на смрт узроковану вакцином био је кардиоваскуларни систем (53%), хематолошки (17%), респираторни (8%) и вишеструки системи органа (7%). „У 21 случају захваћена су три или више органских система. Просечно време од вакцинације до смрти 14,3 дана. Већина смртних случајева догађа се недељу дана од последње вакцине. Укупно 240 смртних случајева (73,9%) је независно пресуђено као директно узроковано вакцинацијом ковид-19 или јој је значајно допринела.“

Прва од 54 стране документованих аутопсија (Извор)

Али престижни часописи имају важнијих добротвора од својих читалаца. То је систем над друштвима и сем профита корпорација, успостављања државних контрола и личног пуњења џепова ништа га не занима.

Питању зашто је то тако – о догађају који је свету узео две године нормалног живота – додаћемо и сведочење др Дениса Ранкорта на Националној истрази грађана у Онтарију, Канада. Његова опсежна истраживања о свим узроцима смрти у време пандемије повезаних са социоекономским и чињеницама о вакцини, показују да је „кампања вакцинације у Индији изазвала смрт 3,7 милиона углавном угрожених становника“ и кад се „у западним земљама квантификује само просечна смрт свих узраста на једну смрт на сваких 2.000 инјекција, а што се експоненцијално повећавало с годинама људи“ – онда то води ка процени „да су вакцине широм света убиле 13 милиона особа“.

Закључак јасан: да није било страшне пропаганде и бруталних притисака влада координираних из Светске здравствене организације, не би било вишка смртности; оно што је названо пандемија није изазивало вишак морталитета, а предузимане мере јесу; вакцина пре свега.

Олга Четверикова: „Чаробњаци“ из СЗО

То даје за право Лукашенку који се за то изборио и Швеђанима којима је то допуштено.

Доктори слуге

Свима постаје јасно да је медикализација наших живота напредовала с корпоративизацијом, констатоваће социолог Едвард Кертин из Масачусетса, па подсећа да је то могуће „јер су лекари махом постали послушне слуге корпоративне државе“.

Наводи пример: Џо, здрав седамдесетогодишњак, отишао је да се упозна с новим лекаром кад је стари отишао у пензију.

„Видим да сте примили вакцину против тетануса“, рече доктор.

„Да, пошто сам посекао руку.“

„У твојим годинама је добро што си вакцинисан против упале плућа.“

„Јесам“, рече Џо, „али помало се кајем.“

„О, не, у твојим годинама велики је ризик смрт од упале плућа“, одговори доктор. „И треба вакцинисање против грипа.“

СЗО: Време да Европа размотри обавезну вакцинацију

„Никад нисам и нећу“, рече Џо.

„У тим годинама можеш умрети од грипа. Дефинитивно препоручујем…“

„Не, хвала.“

„Стварно би требало.“ Све гласнији доктор онда рече: „И видим да нисте имали ниједну вакцину против ковида. То морате.“

Џо је сажето изнео своја знање о ковиду, „вакцинама“, техници мРНА, смртима и повредама итд.

Доктор се узнемирио, па он је ишао на Јејл и проучавао процес мРНА и зна да су вакцине веома безбедне.

Др Питер МекКала: Пацијенти које смо највише желели да заштитимо најчешће су умирали од вакцина

Џо: „Није важно што си ишао на Јејл. Не.“

Доктору прекипи: „Слушај, да смем, сад бих те овде зграбио и убризгао бих ти их одмах!“

„Је л’ тако?“, смешкао се Џо, зна он да данас пацијент није ту да одлучује кад је његово тело и здравље у питању. И доктори више не причају после прегледа пацијента и анализе, већ по потреби – фармацеутске индустрије. И пратећих активности.

Колико ће нас остати

Рецимо, уопште се не крије велики пројекат депопулизације Земље. И то је отворено како је свет постао монополаран. Пре три деценије Иницијатива за повељу УН Еко-92 обелодани да се на „садашњу огромну пренасељеност, која је далеко изнад светске носивости, не може одговорити будућим смањењем наталитета контрацепцијом, стерилизацијом, абортусом и мора се задовољити у садашњости смањењем броја тренутно постојећих. Ово се мора урадити на било који начин“.

Владимир Путин: Земље „златне милијарде“ сматрају све остале својим колонијама, нижом расом

„Разумна процена за индустријализовано светско друштво са садашњим материјалним стандардом северноамеричког живота била би милијарда. Уз штедљивији европски животни стандард, могуће 2 до 3 милијарде“ (Глобална процена биодиверзитета, УН).

„Једна Америка оптерећује Земљу много више од двадесет Бангладеша“, објасниће човек из Унеска Жак Кусто и онда практичарски додати:

„Ово је страшно рећи, али да бисмо стабилизовали светску популацију, морамо елиминисати 350.000 људи дневно. Ужасно је то рећи, али исто тако је лоше и не рећи“

А шта, у ствари, Земља која није под контролом не може да издржи? Ево незаобилазног Хенрија Кисинџер: „Депопулација би требало да буде највећи приоритет спољне политике према трећем свету, јер ће америчка економија захтевати велике и све веће количине минерала из иностранства, посебно из мање развијених земаља.“

Дакле, неће се бирати начин јер приоритети Америке су неупитност и живеће нас онолико колико Америци треба. Само да се они договоре. Милијарда, она златна? Да ли?

Тед Тарнер, оснивач Си-Ен-Ена а који је у знак сећања на „депопулисане“ бизоне на северноамеричком континенту себи направио заносно бизониште – има идеју. Тако нешто би се и људима могло направити, да се види да чланови Римског клуба немају ништа против људског бића, али не подносе распусности људства. Па је реално, рече Тед: „Укупна популација од 250 до 300 милиона људи, пад од 95% био би идеалан.“

Валентин Катасонов: Поводом пола века постојања Римског клуба

Али мора се бити реалан, као они Хитлерови „директори“ логора који су се суочавали с проблемима при ликвидацијама, спаљивањима и уклањањем остатака.

„Једна Америка оптерећује Земљу много више од двадесет Бангладеша“, објасниће човек из Унеска Жак Кусто и онда практичарски додати: „Ово је страшно рећи,, али да бисмо стабилизовали светску популацију, морамо елиминисати 350.000 људи дневно. Ужасно је то рећи, али исто тако је лоше и не рећи.“

Принц Филип се сетио и старих средстава с којима је империја имала искуство: „Канибализам је радикално, али реално решење за проблем пренасељености.“ Да, ту би се спасли скакавци, мрави и уштедело би се на вештачким шницлама. Можда је маштовити Борис Џонсон и то разматрао на оним распојасаним ковид журкама.

Наравно, Луцифер

На крају, то мора имати неку идеологију, верски систем, ако хоћете. Планетарна иницијатива УН је то координирала с Дејвидом Спанглером, америчким спиритуалним филозофом, тј. „практичним мистиком“ како себе воли да назива. Спанглер, иначе један од оснивача знаног Њу ејџа (New Age), објавио је услове ускакања у „нову нормалност“: „Нико неће ући у Нови светски поредак док се, он или она, не заветују да ће обожавати Луцифера. Нико неће имати приступ Њу ејџу док не прође луциферску иницијацију.“

Дејвид Спанглер, утицајни амерички спиритуални филозоф: „Нико неће ући у Нови светски поредак док се, он или она, не заветују да ће обожавати Луцифера. Нико неће имати приступ Њу ејџу док не прође луциферску иницијацију“ (Извор: Печат)

Читалац је видео да се по свету организују неки грађани и траже истину о ковиду-19. Ми Срби ништа. Нерадо се подсећамо како то бејаше, ћутимо као заливени о четири биолабораторије посејане код нас а са светског списка, не бавимо се грантовима… Уосталом, какав ковид, ми смо и засипање осиромашеним уранијумом бацили низ воду.

Не верујем да неко очекује од српских власти да покрену било које од ових питања. Напротив!

Израел Шамир: Ослобођен Београд!

Влада Србије, како се понашала у ковид операцији, како разумева понуде Четврте индустријске револуције, презире оне који виде да нешто није у реду с „климатским променама“… Антиваксери нека се припреме да буду антиклимактери… А влада која овако одлучно ступа европским путем може само да дода гас… Уосталом она себе и не доживљава као сервис грађана. Знају они да нису избор грађана.

И немојте мислити да је дојучерашњи министар Раде Баста, кога је „нашао“ Палма, испао из игре. Сетите се ко је све враћан кад је требало. А Баста јавља о састанку са старим послодавцима у Вашингтону. Прво Помпео из ЦИА, па онда и Бил Клинтон. Примили тог мислиоца изванредног… То значи да је претекао многе који се овде такмиче у истој лиги. Основао је и Европски пут. Што може постати покрет. Онај покрет о коме се прича. Без народа, наравно, али то неће умањити значај „европског пута“? Он можда није српска судбина, али јесте „великих Срба“.

Опрема: Стање ствари

(Печат, 28. 7. 2023)



Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Da kod nas ima više Reljića i beše onih koji šo pameti makar malo slile na Reljića ne bi bili ovde gde jesmo – u ovakvom sramotnom sveponiženju.

    17
    3
  2. Постоје званични документи САД-а, меморандуми, који отворено заговарају смањење популације, као Кисинџеров, (NSSM 200) који је најпознатији, али има их још. А Кисинџер ји и ментор К. Шваба, каква случајност… Најупечатљивије и најслободније су писали први идеолози у својим књигама о томе, плејада од најмање десетак писаца: Х. Ј. Велс, Б. Расел, Шо, Т. Малтус, фамилија Хаксли, итд. То су били идеолози претече од којих је настала еугеника, па расна идеологија, итд, и сви су листом били дарвинисти и чланови енглеског фабијанског друштва, али и масони, па вероватно и луциферијанци, али сигурно ултра левичари-анархисти. Сво зло је потекло од ове шачице опседнутих лудака, веома моћних и пребогатих, веома организованих, темељних, дијаболично лукавих, који сматрају да су они “чиста крв” а да смо сви остали прљава, нечиста крв, безвредна, да смо прости облик живота, коме они, “богови” на планети земљи одређују да ли ће живети, и у коликом броју, као када сељак одлучи да смањи сточни фонд, па онда не пари краве са биковима, и клањем убија стоку. Они имају методе, фине, и мање фине, у фине спада контрацепција и смањење услова за живот, од опструкције производње хране, до смањења санитарних услова, итд, то је та “стабилизација популације”. А у мање фине спадају методе тровања и убијања, као што су масовна вакцинација агенсима који стерилишу, (у Индији и Африци и на другим местима је доказано да су разне вакцине имале стерилишућу супстанцу, а у САД-у је доказано да су почев од 60-их користили канцерогену супстанцу СВ-40, која је убризгана милионима). Наравно, и друге вакцине су направљене да скраћују живот и уништавају здравље, но и читава фармакоиндустрија и савремена медицина спроводи убилачку агенду тровања. Шта мислите зашто су наркотици и индустријски алкохол толико доступни? Не, то није случајно. Нове технологије су омогућиле брже и ефикасније постизање истог овог циља депопулације. Генетичке “вакцине”, ГМО “храна”, вештачко месо, инсекти, електромагнетно зрачење, прскање отровних аеросола из авиона, и можда најбољи начин – производња ратова. Сетимо се да су идеолози писали своје књиге негде пред Први светски рат, и мало након, а већ тада су имали огромну моћ, (сетимо се само Лорда Милнера и Сесила Роуза), и сада саберимо колико је људи побијено у оба ова рата, само нас Срба би данас било 5х више, а колико би било Руса без покоља у Октобарској револуцији и Другог великог рата где их је побијено чак 26 милиона? Не могу да не напишем и ово, постоји снимак чувеног научника, вакцинолога, који изјављује, са смешком, да су Руси упропаштени вакцинама, да су напумпани канцерима… Можда је то био баш: Stanley Plotkin, Godfather of vaccines, али нисам сигуран, Плоткиново вишечасовно саслушање свако треба да послуша, да сазна шта су вакцине. А тек ови нови генетички бућкуриши, то је тек геноцид, свакодневно излази на десетине студија и чланака, о разним грозним стварима, као што су турбо-канцери, итд.

    Да скратим, ево вам списак депопулационих изјава појединаца, припадника глобалистичких елита, и њихових посилних, дакле, сва светска политика и геополитика, сва управљачка мисао и акција моћника, дугорочно и методично, спроводи депопулацију, то им је главна идеја водиља. Можда ће морати да се подели овај коментар на два дела, због дужине, све ове изјаве су веродостојне, проверите:

    There is a clear consensus among the global elite that overpopulation is the primary cause of the most important problems that the world is facing and that something desperately needs to be done about it. They truly believe that humans are a plague upon the earth and that we will literally destroy the planet if we are left to our own devices…

    …The following are 30 population control quotes which show that the elite truly believe that humans are a plague upon the earth and that a great culling is necessary:

    UK Television Presenter Sir David Attenborough: “We are a plague on the Earth. It’s coming home to roost over the next 50 years or so. It’s not just climate change; it’s sheer space, places to grow food for this enormous horde. Either we limit our population growth or the natural world will do it for us, and the natural world is doing it for us right now”
    Paul Ehrlich, a former science adviser to president George W. Bush and the author of “The Population Bomb”: “To our minds, the fundamental cure, reducing the scale of the human enterprise (including the size of the population) to keep its aggregate consumption within the carrying capacity of Earth is obvious but too much neglected or denied”
    Paul Ehrlich again, this time on the size of families: “Nobody, in my view, has the right to have 12 children or even three unless the second pregnancy is twins”
    Dave Foreman, the co-founder of Earth First: “We humans have become a disease, the Humanpox.”
    CNN Founder Ted Turner: “A total world population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal.”

    He was quoted saying: “We’re too many people; that’s why we have global warming.”

    Unfortunately for him and other fervent depopulationists, both the overpopulation myth and the man-made global warming hoax, have been repeatedly debunked.

    Japan’s Deputy Prime Minister Taro Aso about medical patients with serious illnesses: “You cannot sleep well when you think it’s all paid by the government. This won’t be solved unless you let them hurry up and die.”
    David Rockefeller: “The negative impact of population growth on all of our planetary ecosystems is becoming appallingly evident.”
    Environmental activist Roger Martin: “On a finite planet, the optimum population providing the best quality of life for all, is clearly much smaller than the maximum, permitting bare survival. The more we are, the less for each; fewer people mean better lives.”
    HBO personality Bill Maher: “I’m pro-choice, I’m for assisted suicide, I’m for regular suicide, I’m for whatever gets the freeway moving – that’s what I’m for. It’s too crowded, the planet is too crowded and we need to promote death.”
    MIT professor Penny Chisholm: “The real trick is, in terms of trying to level off at someplace lower than that 9 billion, is to get the birthrates in the developing countries to drop as fast as we can. And that will determine the level at which humans will level off on earth.”
    Julia Whitty, a columnist for Mother Jones: “The only known solution to ecological overshoot is to decelerate our population growth faster than it’s decelerating now and eventually reverse it — at the same time we slow and eventually reverse the rate at which we consume the planet’s resources.

    Is a Global Demographic Crisis Unavoidable?

    Success in these twin endeavors will crack our most pressing global issues: climate change, food scarcity, water supplies, immigration, health care, biodiversity loss, even war. On one front, we’ve already made unprecedented strides, reducing global fertility from an average 4.92 children per woman in 1950 to 2.56 today — an accomplishment of trial and sometimes brutally coercive error, but also a result of one woman at a time making her individual choices. The speed of this childbearing revolution, swimming hard against biological programming, rates as perhaps our greatest collective feat to date.”

    Colorado State University Professor Philip Cafaro in a paper entitled “Climate Ethics and Population Policy”: “Ending human population growth is almost certainly a necessary (but not sufficient) condition for preventing catastrophic global climate change. Indeed, significantly reducing current human numbers may be necessary in order to do so.“
    Professor of Biology at the University of Texas at Austin Eric R. Pianka: “I do not bear any ill will toward people. However, I am convinced that the world, including all humanity, WOULD clearly be much better off without so many of us.”
    Detroit News Columnist Nolan Finley: “Since the national attention is on birth control, here’s my idea: If we want to fight poverty, reduce violent crime and bring down our embarrassing drop-out rate, we should swap contraceptives for fluoride in Michigan’s drinking water.

    We’ve got a baby problem in Michigan. Too many babies are born to immature parents who don’t have the skills to raise them, too many are delivered by poor women who can’t afford them, and too many are fathered by sorry layabouts who spread their seed like dandelions and then wander away from the consequences.”

    John Guillebaud, professor of family planning at University College London: “The effect on the planet of having one child less is an order of magnitude greater than all these other things we might do, such as switching off lights. An extra child is the equivalent of a lot of flights across the planet.”
    Democrat strategist Steven Rattner: “WE need death panels. Well, maybe not death panels, exactly, but unless we start allocating health care resources more prudently — rationing, by its proper name — the exploding cost of Medicare will swamp the federal budget.”
    Matthew Yglesias, a business and economics correspondent for Slate, in an article entitled “The Case for Death Panels, in One Chart”:

    “But not only is this health care spending on the elderly the key issue in the federal budget, our disproportionate allocation of health care dollars to old people surely accounts for the remarkable lack of apparent cost effectiveness of the American health care system. When the patient is already over 80, the simple fact of the matter is that no amount of treatment is going to work miracles in terms of life expectancy or quality of life.”

    Planned Parenthood Founder Margaret Sanger: “All of our problems are the result of overbreeding among the working class”
    U.S. Supreme Court Justice Ruth Bader Ginsburg: “Frankly I had thought that at the time Roe was decided, there was concern about population growth and particularly growth in populations that we don’t want to have too many of.”
    Planned Parenthood Founder Margaret Sanger: “The most merciful thing that the large family does to one of its infant members is to kill it.”
    Salon columnist Mary Elizabeth Williams in an article entitled “So What If Abortion Ends Life?”: “All life is not equal. That’s a difficult thing for liberals like me to talk about, lest we wind up looking like death-panel-loving, kill-your-grandma-and-your-precious-baby storm troopers. Yet a fetus can be a human life without having the same rights as the woman in whose body it resides.”
    Alberto Giubilini of Monash University in Melbourne, Australia and Francesca Minerva of the University of Melbourne in a paper published in the Journal of Medical Ethics:

    “[W]hen circumstances occur after birth such that they would have justified abortion, what we call after-birth abortion should be permissible. … [W]e propose to call this practice ‘after-birth abortion’, rather than ‘infanticide,’ to emphasize that the moral status of the individual killed is comparable with that of a fetus … rather than to that of a child.

    “Therefore, we claim that killing a newborn could be ethically permissible in all the circumstances where abortion would be. Such circumstances include cases where the newborn has the potential to have an (at least) acceptable life, but the well-being of the family is at risk.”

    Nina Fedoroff, a key adviser to Hillary Clinton: “We need to continue to decrease the growth rate of the global population; the planet can’t support many more people.”
    Barack Obama’s primary science adviser, John P. Holdren: “A program of sterilizing women after their second or third child, despite the relatively greater difficulty of the operation than vasectomy, might be easier to implement than trying to sterilize men.

    The development of a long-term sterilizing capsule that could be implanted under the skin and removed when pregnancy is desired opens additional possibilities for coercive fertility control. The capsule could be implanted at puberty and might be removable, with official permission, for a limited number of births.”

    David Brower, the first Executive Director of the Sierra Club: “Childbearing [should be] a punishable crime against society, unless the parents hold a government license … All potential parents [should be] required to use contraceptive chemicals, the government issuing antidotes to citizens chosen for childbearing.”
    Thomas Ferguson, former official in the U.S. State Department Office of Population Affairs: “There is a single theme behind all our work–we must reduce population levels. Either governments do it our way, through nice clean methods, or they will get the kinds of mess that we have in El Salvador, or in Iran or in Beirut. Population is a political problem. Once population is out of control, it requires authoritarian government, even fascism, to reduce it…”
    Mikhail Gorbachev: “We must speak more clearly about sexuality, contraception, about abortion, about values that control population, because the ecological crisis, in short, is the population crisis. Cut the population by 90% and there aren’t enough people left to do a great deal of ecological damage.”
    Jacques Costeau: “In order to stabilize world population, we must eliminate 350,000 people per day. It is a horrible thing to say, but it is just as bad not to say it.”
    Finnish environmentalist Pentti Linkola: “If there were a button I could press, I would sacrifice myself without hesitating if it meant millions of people would die”
    Prince Phillip, husband of Queen Elizabeth II and co-founder of the World Wildlife Fund: “In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, in order to contribute something to solve overpopulation.”
    Henry Kissinger, a top architect of the New World Order, is believed by many to be one of the biggest war criminals alive. He has worked hard to put his depopulation plans into action.

    He was also quoted saying:

    “Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially from less developed countries”.

    Bill Gates is possibly the biggest depopulationist alive. According to him, his father was the head of Planned Parenthood and has influenced his views on population control from an early age.

    In a TEDx lecture, he explains that one way to lower the CO2 levels (which, by the way, are not a problem AT ALL, since the total CO2 level) by decreasing the human population:

    “The world today has 6.8 billion people. That’s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care & reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent.”

    ИЗВОР:
    https://merylnass.substack.com/p/lots-of-recent-talk-about-depopulation

    10
  3. После читања ове изванредне Рељићеве анализе о депопулационим политикама владара из сенке, гледам на најновије Дугиново „застрањивање“ са репресијом (управо објављено на Стању) из потпуно друге визуре! Такорећи са одобравањем!

    12

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading