Енглеска: Русија може да нас „искључи“ пресецањем подморских каблова

Велика Британија је и даље рањива на тајне нападе на наше подморске каблове и цевоводе, посебно ако се догоди да испоруке гаса буду прекинуте зими, пише за енглески лист „Експрес“ Марк Сидвел

Извор: Друштвене мреже

Русија би могла да „искључи“ Велику Британију пресецањем подморских каблова и цевовода који повезују острво са остатком света, рекао је стручњак Марк Сидвел у чланку за Експрес.

„Велика Британија је и даље рањива на тајне нападе на наше подморске каблове и цевоводе, посебно ако се догоди да испоруке гаса буду прекинуте зими“, рекао је Сидвел.

По његовим речима, Лондон мора да буде на опрезу „у случају да Путин покуша да изврши акте саботаже против кључне инфраструктуре“, јер би сваки удар на инфраструктуру Уједињеног Краљевства могао имати озбиљне последице по острвску државу.

Москва је више пута изјављивала да нема агресивних намера ни према једној земљи, док је Запад, укључујући Велику Британију, одлучан да изазове сукобе у близини граница Русије и прошири распоред НАТО трупа на њене границе.

Опрема: Стање ствари

(РТ Балкан, 3. 6. 2023)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Da su pravi Rusi na vlast u Rusiji, oni bi to uradili odmah posle dizanja u vazduh severnog toka i tako pomrsili i usporili planove antihrista. Ali posto nisu, ostaje pravim Rusima da ih ovakvi clanci podsecaju sta bi trebalo da se uradi.

    5
    1
  2. Прво ћемо да вас метнемо на мјуте, па на стенд бај, па на оф, а на крају на ” глуб “…
    ” Глуба ” – посебна врста конзерве са шифком у средини, испуњена бетоном. Када се, пажљиво држећи крај шифке који вири из бетона, глуба потопи у воду, она испушта карактеристичан звук – глуб, глуб, глуб…

Оставите коментар