Дрaгослав Бокан: Лажовчине преиспољне и корисни идиоти наших спољашњих непријатеља навијају за српски пораз

Хоће ли се неко од њих извинити макар сопственим слушаоцима и симпатизерима што их је слагао и „обећао Вучићев потпис“ на уговору са (западњачким) ђаволом

Извор: ВКонтакте Д. Бокана

Има ли разочараних међу српским „националистима“ (оних са жутом мрљом невидимком), што председник Србије, на њихово незадовољство, (наравно) није потписао капитулацију данас у Бриселу?

Хоће ли се неко од њих извинити макар сопственим слушаоцима и симпатизерима што их је слагао и „обећао Вучићев потпис“, на уговору у понедељак, са (западњачким) ђаволом?

И докле ће овакви мрачњаци успешно вући за уши, као магарце, оне који све виде и много црње него што јесте (а јесте тешко)?

Лажовчине преиспољне, корисни идиоти наших спољашњих непријатеља, навијају за српски пораз – само да би се показало да су они „у праву“ и да је све, у ствари, „већ одавно завршено“.

Драгослав Бокан: Вучић успева да сачува Косово и Метохију у практично немогућим околностима

А није!

Богу хвала!

Наслов и опрема: Стање ствари

(ВКонтакте налог Драгослава Бокана)

Прочитајте још

Владимир Потерјахин: Боканов пад – финална анализаCategories: Преносимо

Tags: , ,

3 replies

 1. Бокане, остави се лова на вештице, извини се ти своме оцу! У то што ти тврдиш верује само луд човек или човек који се прави луд. Трећег нема. Ови први се лече у болницама, ови други, богами, могу и друштвено-корисним радом, да туцају камен као Пера Зелембаћ.

  39
  4
 2. Извини бокане, опрости бокане што си безобална баналност, неопевана таштост , јалов простаклук, ситан нитковлук, големо безобразје, праштај што нас чикаш из преисподње… Проследи извињење и ж*алавом чикалу између два пољупца којим му **** чашћаваш, бокане НЕСРЕЋО !

  36
  5
 3. Nikad ne kritikuje vlast.

  16
  1

Оставите коментар