Игор Пшеничников: Русија дужна да се умеша у „мировни дијалог“ између Београда и Приштине

Морамо рећи да нећемо напустити православну Србију, без обзира на сатанистичке ритуале које око ње врше Вашингтон и Брисел, сматра руски политиколог и публициста

Извор: Царьград

Доносимо закључак текста И. Пшеничникова „Рат у Србији почиње 19. марта. Чудни преговори о Косову“ објављеном на сајту „Царьград“.

Данас нико са сигурношћу не може да каже шта ће донети предстојеће формално потписивање споразума са Косовом од стране Вучића. Постоји опасност да Србија експлодира масовним антипредседничким протестима. Осим тога, треба очекивати немире у Републици Српској унутар Босне и Херцеговине (БиХ). Лидер Срба у БиХ Милорад Додик је у више наврата изјавио да ће, ако се Косово коначно одвоји од Србије, онда и Срби у БиХ имати морално право да се одвоје од остатка „вештачке државне творевине“ у којој се сада налазе и придруже „Мајци Србији“.

А ово, пак, прети новим великим балканским ратом, у коме ће Срби бити сами и у апсолутно непријатељском окружењу. Готово сви патриотски настројени српски политичари једногласно изјављују да ће без подршке Русије Србија и Срби пропасти под страховитим притиском САД и Европе и под „издајничком влашћу у Београду“.

Истовремено, Сједињене Државе гледају на Косово као на „монету за поткусуривање“ која се може искористити у случају изузетно негативног развоја догађаја у Украјини за њих. Сједињене Државе непрестано провоцирају оружани сукоб између Шиптара и Срба, користећи тензије у овом региону Балкана као инструмент притиска на Русију. Рачуна се да ће Москва бити принуђена да се умеша у сукоб како би спасла православне Србе који отворено подржавају Русе у њиховој борби против Запада у Украјини.

Изгледа да је Русија дужна да се умеша у „мировни дијалог“ између Београда и Приштине. У сваком случају, морамо рећи да нећемо напустити православну Србију, без обзира на сатанистичке ритуале које око ње врше Вашингтон и Брисел.

Цео текст (на руском) прочитајте ОВДЕ

С руског посрбио: Александар МирковићCategories: Посрбљено

Tags: , , , , , ,

3 replies

 1. Za pocetak, prestanite da mu dajete bezuslovnu podrsku za svaku svinjariju koju napravi.
  Stali smo sami na crtu Zveri dok ste vi bili na kolenima.
  Danas, okruzeni neprijateljima, na vlasti takodje neprijatelj (ne, ja ne mislim da je on izdajnik, jer sa srpstvom on nikakve veze nema, mozda cak ni bioloske), mi se sami odavde ne mozemo izvuci. Za to nemamo kapacitet ni resurse.
  Da je pravde, odavno je vec trebalo da nam pomognete.

  26
  1
 2. Кад одем на руске сајтове па прочитам како Путин донесе неки указ а онда га његови министри или помоћници избуше за недељу дана јасно ми је да помоћ нећемо добити чекајући. За помоћ морамо да одемо у Русију као што то ради Милорад Додик и онда ћемо је добити, jасно и конкретно.
  Међутим, али, авај, дапаче… нема ко да оде.

  22
 3. Србијом парадирају содомити на челу са председницом владе…То је та пристојна Србија, о којој говори Вучић!
  Фарме и парови, уточишта настраних отпадника и фукара; Звезда и Партизан, расадници атеиста разбојника и наркомана! То је та пристојна Србија…
  Војска и полиција, станишта обезбожених, љигавих каријериста…
  Не треба даље…Момчило Јокић је рекао за Броза да је дресер простака и малограђана… до дана данашњег нема сажетије и тачније дефиниције тог посусталог, обневиделог стада…
  Али Вучић???Е тај је засенио поменутог дресера…Срби му пружају руке кроз решетке мајмунских кавеза…

  19

Оставите коментар