Вашингтон пост: Бајденова старачка сенилност постаје проблем Америке

Што се шеф Беле куће буде чешће састајао са бирачима – а то ће морати да ради током кампање 2024. – то ће бити више питања о његовим годинама и стању, пише Вашингтон пост

Стање председника Џоа Бајдена значајно се променило током протекле деценије. Његово понашање у јавности слично је старачкој сенилности, објавио је изразито пробајденовски дневни лист Вашингтон пост.

Текст је потписала његова колумнисткиња Меган Мекардл.

Навела је да је Бајден „много успоренији  него раније, што је проблем за једног политичара“.

Бајдену се опет све помешало: Украјинци постали Иранци

Мекардл је указала да је Бајден имао много среће у 2020. години, за време кампање за председничке изборе. И објаснила зашто:

„Због ограничења уведених ради борбе против корона вируса, тадашња предизборна кампања била је знатно скраћена, иначе би Американци раније уочили његов старачки маразам“.

Вашингтон пост закључује:

„Што се шеф Беле куће буде чешће састајао са бирачима – а то ће морати да ради током кампање 2024. – то ће бити више питања о његовим годинама и стању.“

Џозеф Бајден се у књигу жалости у енглеској амбасади у Вашингтону уписао помоћу текста са папирића

Бајденово ментално стање било је извор забринутости у табору америчких либерала и последњих дана јер је на скупу у организацији Глобалне фондације покушао да разговара са конгресменком Џеки Валорски која је погинула у саобраћајној несрећи у августу.

Бајденови критичари стално указују на његову „менталну деградацију“, наводећи као доказ честе гафове и грешке које прави.

Опрема: Стање ствари

(Факти, 2. 10. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Uspavani Đokica mora pod hitno da ode kod nekog IT stručnjaka da ga vrati na:
    FABRIČKO PODEŠAVANJE.

    Ako uspe taj IT stručnjak sa uspavanim Đokicom odmah iza njega poslati na podešavanja i drhtavu NENSI.

Оставите коментар