Џозеф Бајден се у књигу жалости у енглеској амбасади у Вашингтону уписао помоћу текста са папирића

Жалимо са свима вама. Била је изванредна дама. Били смо одушевљени што смо је упознали, преписао је са папирића у књигу жалости поводом смрти енглеске краљице амерички председник

Џо Бајден се у британској амбасади у Вашингтону уписује у књигу жалости поводом смрти енглеске краљице преписујући текст са папирића (Извор: Самит њуз)

(Самит њуз, 9. 9. 2022)

По објављивању вијести о смрти енглеске краљице Елизабете Друге, Џо Бајден отишао је у Британску амбасаду у Вашингтону и уписао се у књигу жалости. При том су камере забиљежиле да је у књигу преписао текст са папирића који су му, претпостављамо, припремили старатељи.

Призор је подсјетио на неколико сличних ситуација од раније, укључујући и ону кад му је на папирићу писало да каже здраво и да сједне.

Бајден је званичну изјаву објавио тек неколико часова по објављивању смрти краљице.

Предсједник Трамп, с друге стране, објавио је саопштење у року од једног часа.

С енглеског посрбило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: ,

2 replies

  1. Ја сам се уписао у књигу радости без да сам ишта преписивао. Све сам, својим речима, ћирилично а лаконски : “ Црна елиза, мртва издалека, мртва и изблиза.
    Црна бета сада паклом шета. “
    Ово ме дисквалификује да будем преседник америке, али ме препоручује да, као дубравкин муж, пишем и проучавам епитафе. Не зна се шта је јадније.

    7
    3
  2. ништа без „пушкице“.. 🤣😂 ех, старости.. могли би ови „из поздине“ да нађу и неку млађу марионету.. Али млађи још увек мисли својом главом, па би могао у неком тренутку и да се „отргне“.. Овако је сигурније, водаш зомбија пред камерама и не ризикујеш..

Оставите коментар