Кривична пријава против монахиње за „повреду угледа Црне Горе“ јер је скинула заставу са ограде Цетињског манастира

Државни тужилац наложио да се против монахиње Цетињског манастира поднесе кривична пријава због сумње да је извршила кривично дјело повреде угледа Црне Горе

Фото: НСПМ

Полиција је поднијела кривичну пријаву против С.С, која се сумњичи за кривично дјело – повреда угледа Црне Горе.

„Службеници Управе полиције на Цетињу су, поступајући по пријави да је испред Цетињског манастира дошло непознато лице и пријетило свештеним лицима након чега је поставило државну заставу на ограду манастира коју је једна монахиња скинула и бацила на тло, предузели све потребне активности из своје надлежности на утврђивању свих околности догађаја. Службеници Одјељења безбједности Цетиње су прикупили обавјештења од више особа на околности наведеног догађаја, као и од лица које је државну заставу поставило на ограду Цетињског манастира“, саопштено је из Управе полиције.

Перформанс непознатих лица који уследио након скидања заставе Црне Горе (Фото: НСПМ)

Државни тужилац у цетињском Основном државном тужилаштву је наложио да се против С.С. поднесе кривична пријава због сумње да је извршила кривично дјело – повреда угледа Црне Горе.

„У односу на првобитну пријаву полиција предузима даље мјере и радње“, саопштено је из полиције.

Опрема: Стање ствари

(Вијести/НСПМ, 7. 8. 2022)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

3 replies

  1. ког брига??? нарвно да ће власт да казни, и ја бих;шта очекујте ви – да Цет.манастир буде екстратериторијалан? имали сте прилику да буде, пропустили сте због мутавости: само мутав ( а не најстарији у историји) народ – може да изведе ПОЛА ПОПУЛАЦИЈЕ два месеца на улице И НЕ СКИНЕ ВЛАСТ: тада заслужује и горе. толико о томе.

    8
    7
  2. Nikka je nažalost u pravu. Učestvovao sam u dosta Litija, masa je velika naroda bila, ali,,,ništa nijesmo uradili. Preveli su nas žedne preko vode, za nos su nas povukli, preveslali su nas….Ko? Zdravko Krivokapić i nekolike ambasade!

    5
    1
  3. ,, Тиха вода брег рони.,, Литије су направиле непроцењив,, капитал,, у Српском народу на свим просторима. Нама нису потребне револуције и крвопролиће. Броз је гурнуо Српску младост на Сремски фронт да гине када се знало сигурно да Руси долазе….,, Све има своје време.,,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading