Љубиша Спасојевић: Маркале на атомски погон и сасвим случајне случајности

У чуда и случајне случајности спада и податак да су САД после обојене револуције у Украјини основале десетак биолабораторија. Оне су се такође сасвим случајно налазе и у другим државама у суседству Русије

Фото: AP Photo/Patrick Semansky

У добу смо када вести путују са краја на крај света муњевитом брзином. Зато је заиста чудно да је од приказивања пожара на нуклеарној електрани (НЕ) Запорожје за тај пожар муњевитом брзином од стране Украјине и њених западних савезника окривљена Русија, уз најаве да је свет био на ивици нуклеарне катастрофе, али је та муњевита брзина због неких чудних разлога недостајала, када је наводни снимак из унутрашњости НЕ Запорожје где упослени опомињу руске снаге да не пуцају, објављен тек после неколико дана. Изгледа да је пропагандна машинерија горе наведених мало зарибала јер им је било потребно много времена да сниме те вапаје у некој другој украјинској НЕ, да потом убаце звучне ефекте и тако спаковано сервирају својим потрошачима. Но оно што је забрињавајуће је могућност да кад Украјина буде у још горем положају, неку НЕ коју контролише оштети много више, него што је то учинила подметањем пожара у НЕ Запорожје, те тако понови Маркале на много катастрофалнији начин. Ослобађањем осталих НЕ у Украјини Русија заправо спречава да се тако нешто догоди, а не као што се тврди доводи свет у опасност.

Извор: Нова.рс

Лако је наћи и одговор ко заиста спречава излазак цивила хуманитарним коридорима из опкољених градова. Изласком цивила, украјинска војска их више не би могла користити као живи штит, чиме би руској војсци много олакшала ослобађање (погрешан термин је заузимање) тих градова. Хуманитарни коридори који из опкољених градова воде само у Русију спречавају да припадници украјинских нацистичких снага преобучен у цивиле избегну одговорност и наставе борбу на другом месту.

Такође, у чуда и сасвим случајне случајности спада и податак да су после обојене револуције у Украјини САД тамо основале десетак биолабораторија. Оне су се такође сасвим случајно налазе и у државама у суседству Русије – Азербејџану, Јерменији, Грузији, Казахстану, Киргизији, Молдавији и Узбекистану, а њихов број је највећи и на ободима Кине. Основане су под покровитељством и финансирањем Пентагона као помоћ у сузбијању смртоносних болести. Држава у којој се та мирољубива и хум(к)анитарна организација налази на сопственој територији има око четири стотина лабораторија и око тринаест хиљада научника који у њима развијају нове сојеве микроубица.

Благодет научних достигнућа тих лабораторија управо су осетиле државе којима су оне поклоњене. У Лугару у Грузији 2015. године пешчане муве су напале Тбилиси и суседни Дагестан. Године 2016. у Харкову где је смештена једна од биолабораторија у Украјини, од свињског грипа је умрло двадесет војника, (вероватно оних који су чували лабораторију) и триста шездесет четири цивила. Таквих „инцидената“ има још. Но, ово је само потврда да се Британци и њихов дериват Американци држе традиције у таквој врсти поклона. У осамнаестом веку Британци су Индијанцима као знак добре воље поклонили ћебад заражену вирусом малих богиња које су их десетковале јер нису имали отпорност на ту болест. Сада су ћебад заменили муве, комарци и други инсекти који се у биолабораторијама заражавају кугом, антраксом, колером и другим смртоносним болестима, цинично се представљајући државама у којима се налазе и остатку света да раде за њихово добро. За смрт жртава биће криви инсекти, а не државе које их користе као оружје. Подмуклост достојна само Енглеза и Американаца.

По изјави МО РФ у украјинским био лабораторијама се ужурбано ради на уклањању доказа, али су ипак заплењени документи о биолошком рату који се води против Русије (изгледа да је и ту машинерија мало зарибала). Они се сад проучавају, а неки су процурели у јавност. Логично је запитати се зашто се документа уклањају, ако су биолабораторије основане ради благодети Украјине.

Министарство одбране Русије: У Украјини се развијало биолошко оружје

За утеху Србији је што биолабораторије (за сад) нису откривене у државама са којима се граничимо. Изгледа да растурачи/дилери демократије мисле да је (за сад) осиромашени уранијум довољан.

Везе:

 1. Како се биолабораторије увијају у плашт борбе против вируса:
  https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/
 2. Објашњење тактике НАТО о размештању ракета на границама Русије и био лабораторија и њиховом заједничком деловању против Русије:
  https://youtu.be/w6ExSbRJ6cI
 3. Петиција у којој се тражи затварање био лабораторија у Украјини са мноштвом занимљивих, врло занимљивих података:
  https://petition.president.gov.ua/petition/118694
 4. Изјава портпарола МО РФ о био лабораторијама:
  https://ren.tv/player/video/embed/947932#autoplay=1
 5. Заплењена документа која доказују да САД финансирају био лабораторије у којима се развијају смртоносни вируси:
  https://blitz.bg/svyat/ruskoto-mo-pokaza-zaloveni-dokumenti-na-voenni-biolaboratorii-v-ukrayna-finansirani-ot-sashch-video_news872367.html


Categories: Светске ствари

Tags: , , , , ,

1 reply

 1. Slučajnost. Ni u ludilu.
  Fabrika laži, Amero-Engle-Ukro, radi svaki dan.
  Traži se:
  Atomska eksplozija,
  Hemijska eksplozija,
  Bolnička eksplozija,
  Školska eksplozija,
  Pijačna eksplozija,
  Autobusna eksplozija,
  Soliterska eksplozija,
  MAS-SMRT u direktnom prenosu.

  Markale i Račak, sitnica šta Amero-Engle-Ukro
  PRODUKCIJA sprema.

  Razmislite.

  Juče u 23.00 časa u NDH-azijski stožerni grad PADA
  UKRO-dron.
  UKRO-dron se zove:
  Tu 141( tupolev) STRIŽ
  Dužina 15 metara
  Težina 6000 kg
  Brzina 600 km/sat
  Domet 1100 km
  Bojeva glava 500-1000 kg ( zavisi od punjenja)

  Razdaljina od NDH-a glavnog grada i UKRO-vog novog glavnog grada Lvov-a je oko 750 km.

  Između NDH i UKRO postoje još NEKE zemlje.

  Sve su te zemlje u NATO.

  Pitanje za SVE je:

  Zašto UKRO-DRON odleti prema ZAPADU a ne prema
  ISTOKU ????????

  Greška u ŽIROSKOPU.

  Greška u GPS-u.

  Greška u NATO SISTEMU OTKRIVANJA krstarećih
  LETILICA od 6 tona.

  Slučajna slučajnost.

  Pitam se:
  Imali još neko u Srpskom narodu osim Gađana i Gađanki da VERUJE u NATO slučajnost.
  NDH slučajnost.
  UKRO slučajnost.

  JOŠ.

  20

Оставите коментар