Мирјана Анђелковић Лукић: Поводом гласања у УН против Русије – да ли је Вучић издајник или поданик

Србија се сврстала уз НАТО, наше осведочене непријатеље и све приче о српској неутралности и суверености, овим потезом су поништене

Мирјана Анђелковић Лукић (Извор: Између сна и јаве)

Србија се изгласавањем резолуције у Уједињеним нацијама против Русије, сврстала у јединствен антируски фронт који предводе САД.

Србија се сврстала уз НАТО, наше осведочене непријатеље и све приче о српској неутралности и суверености, овим потезом су поништене. Све у Србији се своди на бедну пропаганду, по којој ми, ето, као мали и нејаки – морамо! Шта морамо? Због чега се наша влада није угледала на Кинезе и Вучићевог „брата“ Сија, који је био уздржан. Зар није могла и Србија да буде уздржана? И то би свако разумео.

Али не, Вучић је морао да улизички покаже како је уз НАТО, који нас је пре 23 године дивљачки бомбардовао и тада су нас сви у свету, као данас Русију, прогласили окупатором и злочинцима. Све западне европске земље су тада гракнуле на Србију; да ли се Вучић сећа тих дана? Био је у Милошевићевој влади,  министар неки, ваљда се сећа тих дана, док су његови вршњаци ратовали на Косову и Метохији, он се усељавао у луксузни стан у „Црвенкапи“? Није ваљда заборавио, не пати ваљда од деменције.

Резултати гласања у УН: за 141, против 5, уздржано 34 (Извор: Снимак екрана/Глас Америке)

Жалостан потез, на нашу срамоту! Против јединог моћног и правог пријатеља!  Ништа не може овај потез српске власти да оправда. Тим потезом обрукали су Србе, који смо од тог истог света пропатили  много  због отимања наше територије. Том отимању је добрано допринео актуелни председник Србије, који би требало да буде и мој председник, али после овог гнусног чина, ја га се јавно одричем!

Александре Вучићу, ви више нисте мој председник!

Наслов и опрема: Стање ствари

(Између сна и јаве, 3. 3. 2022)

Прочитајте јошCategories: Преносимо

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Vucic I kada se hvali( ili laze), I kada se ulizuje obavezno jezikom olize usta. To pokazuje jednu vrstu nastranosti. Vucic uziva u svemu time.

Оставите коментар