Никола Маловић: Сви који су остали на Аустралијан опену – моралне су ништарије

Свијет се опет посуо петруљем, и само се чека кад ће неко да упали шибицу

Новак Ђоковић (Фото: Australian Associated Press)

У дану када су аустралијски глобалисти протјерали Ђоковића, питам се може ли се фашизам више презирати? Можда не, јер је органски презир – органски презир, но зато борба мора да постане јача и оперативнија. Свијет се опет посуо петруљем, и само се чека кад ће неко да упали шибицу. Што се пак Аустралијан опена тиче, сви који су тамо остали да играју, моралне су ништарије. Nikola dixit.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук профил Николе Маловића)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

5 replies

 1. Да, ништарије или не, или полтрони, или духовна сиротиња или ……., и сви они зајдно – ЗАПАДЊАЦИ, званични представници власти, политичири и спортисти не разумију ко је и шта је Новак Ђоковић. Он је много више од тениса, од свих спортова, од обичне овоземаљске светине!
  Од оног дана када је СВЕТИ ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ у Патријаршији СПЦ у Београду ставио руку на његово раме (НЂ), благим анђеоским гласом говорећи, ти ћеш дијете моје уз божији благослов много постићи, Он, Новак Ђоковић је у друштву Серафима и Херувима!

  21
  3
 2. Nažalost, zlo je zavladalo svuda pa i u tenisu. Glavni problem političara u Australiji je bolesna ambicija koju nisu mogli nigde da ostvare nego se ugledali na tenisere. Zaslepljeni su beznačajnošću, nesposobni da se dokažu u bilo kom pogledu, neobrazovani, sebični paraziti, pohlepni politički idioti koji mrze Novaka jer se dokazao u svetu, nadaleko mrze i svoj narod jer je to u trendu belosvetskih bitanga-globalista!

  11
  4
 3. @ Aleks – nazalost, stvar je mnogo komplikovanija, dublja i sveobuhvatnija od toga.

  19
 4. Некако је пуританска парола Вука Драшковића : “ СВИ ! СВИ ! СВИ ! “ постала вера да пророка – спаситеља мормо „сви ! “ следити као једини пут избављења . Вера је пропадала кроз бојкоте , шетње од 5 милиона , савеза за промене – јер никако није постигнута квота : „сви ! “ … А ни на шта мање магија не делује , упропастише ју моралне ништарије !

  7
  2
 5. Оставићу овде коментар, кад му је већ Никола умолио беле и лаке пруге Небесне :

  Уснуо је писац
  Велик, вељи
  Словом Белоризац
  Бели, бељи
  Јавио се Богу
  Само ретки то могу…

  Бог да ти души опрости и насели тамо где праведници почивају, у сијању Лица Његова
  Радоване Бели Марковићу, велики Србски пишче… Вечнаја памјат…

Оставите коментар