Никола Маловић: Смрт fašizmu

Наратив звани корона, пун је мотивских рупа, лажан је, под венецијанском је кринком, оном демонском, и сасвим је невјероватно колико је људи насјело, и својом вољом одлучило да се боде. Вакцина је fašizam

Убод или глад, вербална инсталација (Фото: Никола Маловић)

Дан прије неголи ће 4. октобра бити оборен Фејсбук и све његове платформе, објавио сам на најпопуларнијој и најотровнијој друштвеној мрежи кратак пост:

Смрт fašizmu.

Смрт је била исписана ћирилицом, а фашизам у падежу дативу, латиницом, с тачком на крају умјесто знака узвика, и без комунистичког додатка: Слобода народу, јер је то ионако плеоназам. Подразумијева се.

Занимљив је био одговор на коментар – „Мало ћирилица, мало латиница. Намерно?“ – а који је гласио: „Задивљује ме твоја моћ опажања. Цитат из Алана Форда“. Било је ту и мање интелигентних коментара, типа: „Браво, нека се користе оба писма“, итд.

Дакако да је проста реченица на српском намјерно написана двама официјелним писмима. Искрено желим смрт новом свјетском поретку и новој нормалности која се – на наше очи – стала да порађа паралелно са појавом генерисане химере зване корона, нит рибе нит дјевојке, пола вируса, а пола отрова. Али је поента поста састављеног од просте реченице на српском била да фашизам није тековина православног ума.

Фашизам је латиница.

Кад би неко горњу реченицу издвојио из контекста и нашироко је пласирао „с Маловићевим потписом“, имао бих проблем, но томе и служи контекст да се објасни како мислим да је и неофашизам, чији смо свједоци, дошао као посљедица римског пада и пада свих његових домина потом. Кад погрешно скренеш на раскрсници, сви путеви биће погрешни. Неће водити ка истини, неће водити у Христов загрљај, већ према новцу, па ће цијена пакта с врагом бити колосална.

Пазимо…

Шта каже у 16. вијеку редовник Бартоломео де лас Касас у Кратком извјештају о уништавању Индија? Колико милиона становника су побили Шпанци у Америкама? Колико је „црвених Индијаца“ побила енглеска круна ту гдје су данас неким масонским концептом уједињене америчке државе? Ко је имао прве конц-логоре, Нијемци или можда Енглези? Малени Португал имао је, након што је Васко да Гама открио пут ка Зачинским острвима, хиљаду пута већу територију у Азији, од оне властите, скрајнуте европске. Француска је обешчастила кварат Африке, Енглеска ставила цијелу Индију као колонијални драгуљ у круну, на опијум навукла милионе Кинеза, трговала робљем из Африке, побила Абориџине у Аустралији… Белгијски краљ Леополд Пети једини је имао приватну колонију – Конго, у којој су руке сјекли онима који нису испунили квоту сакупљеног каучука, па се онда развила и уносна трговина одсијеченим рукама. И проче, Холандија је, Италија је, Њемачка је… шта све нису чиниле, а тек Хрватска, у којој су стотине свећеника окрвавили руке и гдје је у Јасеновцу отворен управо пакао на земљи. Док су Нијемци убијали Јевреје на „чист“, индустријски начин, усташе су Србе, Јевреје и Цигане, не само клали, не само убијали маљем, не само вадили фетусе из стомака трудних жена, не само их силовали и набијали на колац, одсијецали им дојке, стављали живе пацове у гениталије, разбијали дјечје лобање о зид, него су и кували живе људе и убијали Бога на 57 начина, које је све у књизи Јасеновац – Аушвиц Балкана (Књига комерц) темељно пописао Гидеон Грајф.

Кратки извештај о уништавању Индија (1552)

Послије сваког великог рата вјерујемо – ако смо одрасли, или учимо – ако смо дјеца, да такво што више никад не смије да се понови. А можда је фашизам, пак, стално стање поквареног и од Бога одалеченог духа, само се та западна болест понекад примири, па кад се, с промијењеним околностима у миран живот стави кап катализатора, људи опет почну да тлаче и убијају, до те мјере маштовито, да иконе не престају да плачу.

Не могу да судим о далекоисточном уму, да ли у бестијалности коју су, нпр, над Кинезима направили Јапанци, има паралела са удруженим историјским злочинима Запада, али посигурно не бих рекао да је знак једнакости између Хитлера и Стаљина уопште упутно постављати.

Живимо у временима у којима су се до стрва дезинтегрисане „државе“ удружиле, гле, да избоду цијело становништво. Од задње бабе у старачком дому, до задње оне бебе у колијевци. Да није мало сумњива та скрб за здравље цјелокупног становништва планете Земље, одједном?

Богме да јесте.

Ко трага, наћи ће да се на наше очи дешава вакцинални холокауст, само што нам медијски таламбаси одвлаче пажњу тако што наводе воду на информације с главног, контролисаног тока. Да ли заиста постоји Мајкл Адамс који за Natural News пише колико ће вакцинисаних умријети зато што су вакцинисани, постала је ствар личног истраживања. На хиљаде је Адамса, и машу они доказима све у шеснаест, али их у јарам зла упрегнути медији никада неће опазити.

Никола Маловић: Вакцина нешто друго ради у футуру другом

Вакцинисани су почели да се понашају као секта. Не престају да пропитују друге да ли су иглом примили печат вјере у нову нормалност. Желе да вјерују да ће им провидни коктел из бочице подарити здравље и дуг живот. Што, наравно, желе и другима.

Сиктер.

Ако неко може да ишчита најновије мотиве новог свјетског поретка, писац може. То му је занат, то му је професија, то му је страст, на крају крајева.

Наратив звани корона, пун је мотивских рупа, фалсо је, лажан је, под венецијанском је кринком, оном демонском, и сасвим је невјероватно колико је људи насјело, и својом вољом одлучило да се боде.

Корона, пола риба – пола дјевојка, пола вирус – пола отров, убија. Нема збора.

Вакцина је fašizam.

Никола Маловић (Фото: Матија Крстић)

Ритуално дјелује. Прво одушеви наивне масе жељне слободе ода сваке болести. Па људе повуче у бездан. Неке одмах, а неке пропорционално броју примљених доза.

Опрема: Стање ствари

(Печат/Фејсбук страница Николе Маловића)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , , ,

4 replies

 1. Мртви смо
  (само не знамо)

  Старо сајмиште – Сајам
  Исто све – разглас жубори
  Издајте душу у најам
  Струка нам ко стоци збори

  Закрпу на образ мећем
  Лик без лица y колони
  Ужасно споро се крећем
  Прекасно аларм нам звони

  Често нам пиштољ на челу
  Лептира из сна да дамо
  Кошмар, бомба у тијелу
  Мртви смо, само не знамо

  Момчило

  35
  1
 2. Fenomenalno, bolje ne može,
  Neverovatno je kako su uspeli da stave pod kontrolu celu planetu, i uspevaju da održavaju ljude u strahu više od godinu dana.

  21
 3. The definition of fascism is the marriage of corporation and state. Benito Mussolini. Ovo sto se desava jeste brak izmedju corporation – farmaceutske firme I drzave. Nikola , odlicno I hrabro pisanje.

  13
 4. Браво Никола, са сваком твојом речју о прве до последње, слажем се. Овај текст препоручујем да се дели да га што више људи прочита.

Оставите коментар