Директор Фајзера Алберт Бурла: „Нормалан живот“ само уз редовну вакцинацију

Мислим, у основи, да не би требало да можемо живјети без вакцинисања, рекао је директор фармацеутског гиганта

Генерални директор Фајзера Алберт Бурла (Фото: Џон Дис/АФП)

(Summit News, 27. 9. 2021)

Директор Фајзера Алберт Бурла каже да ће се нормалан живот вратити за годину дана, али не за оне који се редовно не вакцинишу против ковида.

Током гостовања на Еј-Би-Си-ју, Бурла је на питање о крају пандемије рекао:

„Мислим да ћемо се нормалном животу моћи вратити у року од годину дана. То не значи да неће бити нових варијанти. И мислим, у основи, да не би требало да можемо живјети без вакцинисања.“

Бурла је изјавио да је „највјероватнији сценарио“ „ревакцинације сваке године“ због појаве „нових варијанти“.

Изјаве директора Фајзера су занимљиве у свјетлу чињенице да је америчка Агенција за контролу квалитета хране и лијекова (ФДА) досад одобрила трећу вакцину само за старије и „појединце изложене високом ризику“.

Бурлин наступ сличан је иступу директора Модерне Стефана Бансела, који је прошле седмице изјавио да ће чак и млађи људи морати примати вакцину бар на сваке три године.

Директор Модерне: Ускоро вакцинација новорођенчади, крај пандемије могућ за годину дана

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари



Categories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

8 replies

  1. Pa daaa. Samo špricaj i ne pitaj. Vakcine treba piti umesto vode. Kijaš? To mora da je najnovija mutacija kovida pravac punkt za vakcinaciju. Imaš glavobolju – vakcina. Imaš “sezonski” grip? Naravno rešenje je vakcina. Ma sve je kovid. Kakva gomila budalaština. Umesto da se ljudi okrenu prirodnim lekovima zlotvori poput ovog Bansela pokušavaju na sve načine da nas napune antibioticima, vakcinama da nam ništa ne ostane od imunog sistema. Sa razorenim imunim sistemom zavisiš od farmaceutske industrije ceo život, da te muzu do kraja života.

    33
    1
  2. Царе

    Огледни се
    Погледни се
    Огледај се
    Погледај се
    Царе

    Ново Ти
    Одијело
    Лијепо
    Стоји
    Царе

    Душа Ти
    Испухује
    А мјешина
    Се надима
    Царе

    Само
    Напријед
    Погуран
    Страга
    Царе

    Није
    Сваки
    Вођа
    Вожд
    Царе

    Момчило

    27
  3. У разним коментарима изражена је с правом сумња, да српско здравство вероватно користи неадеквантну терапију за лечење ковид-пацијената и да је зато смртност од ковида у Србији јако велика. .
    Например, низ врхунских научника-медицинара сматра да је коришћење респиратора погрешан приступ и да је то машина за “сигурно упокојење” људи. То је случај и у српском здравству – где је респиратор некритчно мистификован. Значи потребне су нове терапије за лечење од ковида-19.

    До сада је у ЕУ била одобрена терапија само са ремсидивиром. Сада комисија ЕУ уводи нових 5 лекова за терапију а ускоро ће бити уведен и ивермектин! Ово значи да терапија базирана на ремссидивиру није задовољила а да ће нове терапије смањити број пацијаната на машинама за “сигурно упокојење”. (Видети https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/qanda_21_3301)

    Ове нове терапије ће у великој мери смањити вакцинисање са садашњим на брзину склепаним вакцинама. Верује се да ће се следећих година појавити права вакцина против ковид-19 и нове још ефикасније терапије. Треба бити стрпљив и издржати још неко време овај терор ковид-фашизма у свету (и у Србији).

    Др Миодраг Кулић, теоријски физичар

    18
    3
  4. @Др Миодраг Кулић

    Да, треба издржати. Али не заваравајте се, вакцине неће постати “боље”, већ одавно им није циљ здравље људи, Знам да је “ученима” и “образованима” тешко да то прихвате, али све што се већ деценијама дешава у вези са вакцинама недвосмислено сигнализира (додуше, не у доминантним медијима) управо то – вакцине су постале биолошко оружје и начин стицања енормних профита за фармако индустрију, преко ексклузивних уговора са државама и владама.

    31
  5. Albert Bourla, je po profesiji VETERINAR( pise mu u biography). Zabrinjavajuce.

    22
    1
  6. Још један марвени доктор!

    16
    1
  7. Danas je bolje da odeš kod veterinara nego kod doktora. Bolje tretiraju pacijente…

    11
  8. @P.A S
    100% тачно. У мом крају је банка поред ветеринарске станице. За улазак у банку је требала брњица. А псе су ветеринару уводили без брњица.

    13

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading