Чедомира Јовановића напали навијачи, он разбио излог ресторана брзе хране

Јовановић разбио излог ресторана брзе хране „Пончо” у Новом Београду зато што су га напали навијачи, изјавио  адвокат Чедомира Јовановића

Чедомир Јовановић (Фото: А. Васиљевић)

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић рекао је јутрос да је у среду увече након инцидента испред једног ресторана брзе хране у Новом Београду отишао у полицију и да би дао изјаву.

Он је за ТВ Прва рекао да је бацио столицу у излог локала недалеко од његове куће, након што су га, како је рекао, напали навијачи. Јовановић је додао и да то није први напад навијача на њега и поручио да им се „неће склањати с пута”.

„Јесам бацио столицу у излог, јер они смо тај језик разумеју. А то што је проблем ово стакло, а не Бетон хала и њихово дивљање, то са мном не може да прође. Нека не долазе, да нису долазили, да ме нису напали, не би било ништа”, објаснио је Јовановић, пренео је Танјуг.

Фото: И. Маринковић/Вечерње новости

Медији су пренели и изјаву његове супруге која је рекла да су Јовановића у близини зграде у којој живи напали припадници навијачке групе „Хијене” након што је изашао из аутомобила.

Како су медији синоћ пренели, Јовановић је око 22 часа гађао каменом један локал брзе хране након свађе са радницима, након чега је одвезен полицијским возилом.

Адвокат: Полиција није  поступила адекватно

Адвокат председника Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомира Јовановића, Александар Шћекић, изјавио је да је прошле ноћи Јовановић разбио излог ресторана брзе хране „Пончо” у Новом Београду зато што су га напали навијачи.

„Враћао се са пријатељем и испред (локала) су стојали навијачи који су скандирали навијачке песме. Он је реаговао како је реаговао, питао их је шта ме дирате, а његова жена је то чула и позвала је полицију која је дошла”, али „пошто полиција није поступила адекватно, Јовановића је то додатно револтирало”, казао је Шћекић за Нова.рс.

Шћекић је навео да је један од навијача Јовановића гађао столицом. Портал нова.рс пренео је да су очевици рекли и да је Јовановић ударао аутомобиле најпре један приватни, а онда је ударао и по хауби полицијског возила, преноси Бета.

Други део наслова и опрема: Стање ствари

(Политика, 3. 6. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар