Милан Кнежевић: Демократски фронт неће подржати слање војника на КиМ

Уколико таква одлука буде донета са интерпелацијом ће се суочити министарка одбране Оливера Ињац и премијер Здравко Кривокапић, рекао један од лидера  ДФ-а

Милан Кнежевић (фото: sveosrpskoj.com)

ПОДГОРИЦА – Председник Одбора за безбедност и одбрану Милан Кнежевић изјавио је данас да Демократски фронт (ДФ) неће подржати одлазак црногорских војника на Косово и Метохију и да ће се, уколико таква одлука буде донета, са интерпелацијом суочити министарка одбране Оливера Ињац и премијер Здравко Кривокапић.

Ињац је пре тога појаснила да је ступањем на дужност затекла предлог који је ишао према Савету за одбрану и безбедност за учешће у мисији КФОР-а, преноси Танјуг.

Казала је да се на првом састанку Савета 19. јануара није расправљало о том предлогу из више разлога, а неки од њих су да није усвојен ни програм ни буџет.

Ињац је рекла да су за Црну Гору предвиђена два места у мисији, од којих је једно професионално војно лице, а друго је цивил, пренео је портал РТЦГ.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 7. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Kада је Дритан уцјењивао , Алекса Бечић је ћутао , а обојица су се устоличили , позапошљавали по дубини. Пола Вијести је у Влади и по осталим државним фотељама, Демократа има свугђе , још им прелећу из ДПС-а користољупци , а тек смијешно повлачење на прву васпитну Kатнића…
    За народ се ништа промијенило није.
    Једног дана ће се изучавати на свјетским институтима, лоповлуци монтенегра. У историји модерних држава оволике размјере пљачке нијесу забељежене. Полако постаје огавно слушат Kривокапића, и његова образложења, зашто се не мјењају тужилачки закони, сваким даном сам све сигурнији, да Криви није добронамјеран. Приоритет Здравка Kривокапића је честитка терористи Kуртију, прекидање односа са Србијом, санкције Русији, док борба против криминала њега не интересује.

    6
    1

Оставите коментар