Здравко Кривокапић: Влада Црне Горе спремна да потпише уговор са СПЦ

Влада Црне Горе је спремна за потписивање Уговора са СПЦ. Разговарао сам са Његовом Светошћу Патријархом Српским и ускоро ћемо усагласити термин потписивања Уговора, написао Кривокапић

Цетињски манастир (Фото: Митрополија црногорско-приморска)

Премијер Црне Горе, Здравко Кривокапић, огласио се на свом Твитер профилу поводом потписивања темељног уговора са Српском православном црквом.

„Влада Црне Горе је спремна за потписивање Уговора са СПЦ. Разговарао сам са Његовом Светошћу Патријархом Српским г.г. Порфиријем и ускоро ћемо усагласити термин потписивања Уговора. Ово питање не смије бити предмет политизације или подметања, не би ли се остварио који политички поен. Ако је СПЦ задовољна није ми јасно што су незадовољни неки који се данас представљају њеним заштитницима“, написао је Кривокапић на свом Твитер профилу.

Опрема: Стање ствари

(ИН4С, 18. 4. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. ЦГ није обична земља, обична претходна власт, партија, људи. То је најјача и најопаснија мафија Балкана са гомилом убистава, извршеним пучем у Београду, шверцом, кримосима, парама и међународним везама. Уз један пораз надљудским силама остварен. Са њима не може „редовним“ путем. Да би Кривокапић купио (добио) време мора да делује бар на ова два фронта: 1. РадиоТелевизијаЦГ (развалише их сваки дан одатле) и 2. хапшења виђених дпс бараба (који су то заслужили наравно) да се остали мало примире. Овако седе троше покрадено и бију а кад су у нападу нико их не бије па уживају у том спорту. А шта Кривокапића спречава у променама РадиоТелевизијеЦГ или хапшења лопова из ранијих афера. Он силу која је пунила батерије 30 година са грбаче народа померио само из Владе и мисли они ће да седе у кафићима и реформишу се? А они бију по ногама и са леђа. Кад си власт мораш владати а не само политичити. Ако нема играче да их поцепа и страхом део њих натера да „оборе“ своје „органе“ биће владар без владавине. Они ће га затрпавати политкантским агендама а последице њихове владавине (економија криминал итд) ће бити приписана њему и његовима и ето ових опет.

Оставите коментар