Цетиње: Ухапшено петоро осумњичених за напад на Богословију

Из Управе полиције је саопштено да су осумњичени ученике и свештенство позивали на физички обрачун, те су покушали да уђу у објекат у којој намјери нијесу успјели

Зграда Богословије (Фото: Зоран Ђурић)

Цетињани Д.Р. (20), П.В. (20), М.Ч. (20), А.Л. (22) и Ф.Б. (20) ухапшени су због сумње да су, у ноћи између 14. и 15. априла, испред интерната Богословије вријеђали ученике и свештенство који бораве и раде у тој установи, на вјерској и националној основи.

Из Управе полиције је саопштено да су осумњичени ученике и свештенство позивали на физички обрачун, „те су покушали да уђу у објекат у којој намјери нијесу успјели.“

Они се терете за кривично дјело – насилничко понашање и кривично дјело – непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести.

„Сумња се да су ова лица исте вечери оштетила путничко моторно возило власништво једног физичког лица из Цетиња поломивши стакла на возилу, исписавши по возилу графит, те оштетивши врата“, закључили су из полиције.

Опрема: Стање ствари

(Вијести, 19. 4. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

2 replies

 1. ЦГ je највише сачувала те (негативне) СФРЈ вредности:
  – међуетничке/међуверске тензије решавају тако што се праве да не постоје, да су „вештачке“
  – нису имали смену Партије
  – национализам им је из 1945-91
  – очекују да је Србијa заједничка а Црнa Горa само њина

  Све сад доспева…

  5
  1
 2. Напад на Богословију је био у 2 увече, полицију (своју браћу, како их Перовић назива) су звали у 10 ујутро, нема везе нека се иживљавају мало над децом, нема смисла сад да их полиција прекида у сред дивљања. Сад су ухапшени ти који су траумирали ученике и исти овај Перовић који није звао полицију да их заустави тражи да се ослободе (да су приведени за напад на њега лично ни по јада, ал нису). Е лако ли је туђом децом коприве млатит.

Оставите коментар