Директно.рс: У Батајници осванули билборди подршке Андреју Вучићу, на којима пише „Вучићи су победници“

Ови трагикомични билборди сведоче до ког нивоа је срозано друштво у Србији, која је претворена у приватну прћију једне породице, стоји у тексту на порталу Директно.рс

Извор: НСПМ

Током дана у Батајници су осванули билборди са поруком подршке Андреју Вучићу, у којој стоји: „Предаја није опција. Уз тебе смо, Андреј, наш саборче и брате. Вучићи су победници.“

  • Ово лево је мој брат Андреј, лагао је сваковрсни олош о њему свашта у претходном периоду. Има обострану упалу плућа, а ја хоћу само свима и њему да кажем да га волим највише на свету. Предаја није опција – написао је Вучић синоћ на Инстаграму.

(Извор: НСПМ)

Иначе, финансијер овог билборда је Милан Бојовић, човек који је саградио царство у Батајници и чији је син Вукашин изазивао тучу и насртао на народ испред РТС-а. Ови трагикомични билборди сведоче до ког нивоа је срозано друштво у Србији, која је претворена у приватну прћију једне породице.

–  Није фотомонтажа, реална је слика култа личности, тешких комплекса и такмичења у увлачењу у д**е вођи. Дакле, реална слика наше тужне политичке стварности – прокоментарисала је водитељка Татјана Војтеховски.

Док се свакодневно броје мртви у Србији, захваљујући политици напредњачког лидера у вези епидемије корона вируса, батајнички напредњаци мисле на Андреја Вучића, који формално не заузима ниједну државну функцију. Овакви призори тешко се могу видети у цивилизованим и развијеним земљама, али како је овде актуелан севернокорејски модел власти, ово је само тужна последица.

„Вучићи су победници“, али зато су сви грађани Србије тешки губитници.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Директно.рс/НСПМ, 20.3 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар