Александар Вучић: Спреман сам да идем на полиграф за Јовањицу

Позваћу све вас, доведите полиграфисте које хоћете, из које год земље хоћете, позваћу и на свако питање везано за „Јовањицу“ сам спреман да одговорим, поручио председник Србије

Александар Вучић (Фото: Танјуг)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је како је спреман да иде на полиграф и одговара на питања о случају „Јовањица“ и позвао лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа да одговори да ли има рачуне у Швајцарској и на Маурицијусу.

Одговорите на једно питање – јесте ли ви народне паре, које сте узели, сакрили, између осталог, и на Маурицијус? Да ли имате рачуне у Швајцарској и на Маурицијусу, упитао је Вучић у укључењу за ТВ Пинк из Абу Дабија, понављајући своје тврдње изговорене од синоћ, такође у укључењу за ту телевизију.

Само чекам одговор на то, а не трикове. Питање је једноставно, оценио је он и додао: „Кажите – немам, ти си лажов Вучићу! А, видећемо хоће ли онда бити контраодговора и шта ће се показати после тога“.

Упитан о одбијању појединаца да се подвргну испитивању на полиграфу, Вучић је рекао да „нису болесни“ када иду по телевизијама, алудирајући на професора Правног факултета Владимира Вулетића.

Извор: pink.rs

Људи све добро разумеју, не можете да варате машину својим реакцијама и емоцијама, навео је Вучић и категорички нагласио како је спреман да иде на полиграф и одговара на сва питања око „Јовањице“.

Позваћу све вас, доведите полиграфисте које хоћете, из које год земље хоћете, позваћу и на свако питање везано за „Јовањицу“ сам спреман да одговорим, поручио је председник Србије.

На све ћу да одговорим, поновио је Вучић и истакао да ће после тражити од оних који неколико месеци обмањују јавност да напусте политичку сцену.

И на питања оних из Европског парламента сам спреман да одговорим, закључио је Вучић и вишеминутном директном укључењу за ТВ Пинк из Абу Дабија.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 11. 3. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Шарлатан Вучић опет прича глупости. Нико није дужан да јавно доказује где је отворио рачун и колико на њему има пара. И нико није дужан да верује у поштење наводних експерата за полиграфе и слична сокоћала. Нити је кривично дело имати рачун у иностранству, нити је полиграф доказ било чега. Кад би тако било, не би било истрага и материјалних доказивања. Него, поштењачина не помиње своје рачуне у иностранству. Не помиње скромне подруме пића, скромна путовања његове деце, своје скромно одевање, своје директиве о томе ко је све око њега службено заштићен нашим парама, колико нас је задужио, колико је шта платио и коме. Не помиње ни то да сваки уговор који су он или његова екипа потписали има више тајних него јавно доступних тачака, не помиње тровање Србије. Не пониње децу са Косова, осим оне која му самоиницијативно дођу и донесу рођенданску торту, пуна захвалности за његову жртву за њихово одбацивање.
    Као и увек, замењује тезе и баца прашину у очи. Ако га ико буде памтио и помињао, то ће бити због дугова, тровања и шибицарења. Путеви се већ увелико распадају (ипак остају употребљиви за НАТО), фабрике затварају. После њега пустош.

Оставите коментар