Никола Маловић: Црква наслућује да се ради о тровању, не о вирусу – а против тровања литије на помажу

Србија – шампион у пелцовању, који само што није прогласио општи локдаун. Како се то шири вирус међу најпелцованије у Европи?

Хемијски трагови изнад Будве (Фото: Н. М.)

Зашто црква не поведе литије за спас од короне? – питао сам ФБ пријатеље током дана, све у нади да ће неко од клира опазити да је питање уопште постављено.

Црква неће да поведе литије за спас од короне зато што је снисходљива и према овој, новој црногорској власти. Шта ако Здравко Кривокапић или Дритан Абазовић замјере цркви што литијама шири корону?

Други разлог је логичнији, премда га је теже доказати. Црква наслућује да се ради о тровању, не о вирусу. А против тровања литије на помажу.

Сада ћемо фокус наше позорности да пребацимо на Србију – шампиона у пелцовању, који само што није прогласио општи локдаун. Како се то шири вирус међу најпелцованије у Европи? Ја имам одговор на ту гинисовску алогичност. Надам се да имате и ви, драги ФБ пријатељи.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук профил Николе Маловића)



Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

6 replies

  1. На тренутак помислим, ма, што би нас неко тровао, па струка је рекла да нас вирус убија, а ми се никако не придржавамо њихових упутстава. А онда се сетим Јасеновца, Аушвица, Хирошиме, Нагасакија, Првог светског, Другог светског, др Менгелеа…..нуклеарних проба по целом свету. Како брзо прође тај тренутак.

    35
    3
  2. Мртви смо

    Старо сајмиште – Сајам
    Исто све Разглас жубори
    Издајте душу у најам
    Струка нам ко стоци збори

    Закрпу на образ мећем
    Лик без лица y колони
    Ужасно споро се крећем
    Прекасно аларм нам звони

    Често нам пиштољ на челу
    Лептира из сна да дамо
    Кошмар, бомба у тијелу
    Мртви смо Само не знамо

    Момчило

    19
    2
  3. Više se Episkopa upokojilo,nego što se političara zarazilo. Ne želim nikom zlo,ali to mi je onako čudno. Srbija je Tajna,to je najvažnije. Sve će biti dobro. Govorili su duhovnici da će najveći problem Srbije biti da zaštiti granice od armije gladnih sa Zapada.

    18
    2
  4. Ми смо били и бићемо експеримент држава,пробали су на нама комунизам,пробају и сада ове вакцине,зар неко нормалан може да поверује да је Србија била способнија од Немачке и пре добила вакцине,у то не може нико да ме убеди.

    24
    2
  5. Драги моји теоретичари завере, још мало па треба сејати кукуруз. А ви још на компјутеру.

    10
    15
  6. https://stanjestvari.com/2021/03/02/na-hadziluk-u-meku-samo-sa-potvrdom-o-vakcinaciji/

    Evo i dela odgovora na pitanje u tekstu. Vecina muslimanskih i Hriscansko katolickih svetenika postuje mere i to trazi od svojih vernika. Jedino deo nasih izaziva Boga trazeci da im pomogne. Eto i dela odgovora na pitanje u tekstu zasto je najvise umrlih medju svestenim licima SPC: Na zalost, a verujte volim ih vise od vecine. I sam poticem iz jedne familije sa mnogo svestenika.

    3
    25

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading