Београд: Горан Весић за дужи рад кафића и тржних центара

Заменик градоначелника рекао да он лично и Београд очекују да привреда настави да ради већ од данас до 20 сати, како је било до викенда, као и да се радно време продужи

Горан Весић (Фото: Танјуг/Тара Радовановић)

Све што се догодило за викенд само је потврдило да сам био у праву када сам говорио да нове рестрикције неће дати резултате када је у питању заштита грађана од корона вируса, изјавио је данас заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Он је, гостујући у јутарњем програму ТВ Хепи, рекао да је у тржним центрима и ресторанима било више људи на истом простору у краћем временском периоду, а да је примећено да је одржано много приватних окупљања јер су људи који нису могли да буду на јавним местима прешли у станове.

Он је оценио да су скраћивањем радног времена кажњени обични људи који поштују све епидемиолошке мере, као и ресторани који раде по свим правилима, саопштио је градски Секретаријат за информисање.

Горан Весић: Ко предлаже скраћење радног времена требало би и радницима да обезбеди плате

Заменик градоначелника је рекао да он лично и Београд очекују да привреда настави да ради већ од данас до 20 сати, како је било до викенда, као и да се радно време продужи.

„Понављаћу увек да трајање радног времена не утиче на број заражених, већ да ли се мере поштују или не. И, наравно, вакцинација и ревакцинација”, истакао је Весић, преноси Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 1. 3. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading