Томислав Момировић оштро критиковао раднике: Нисте ви државни врх, ви сте овде да радите!

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре оштро наступио према извођачима, али није изостала критика ни на рачун директора Путева Србије Зорана Дробњака

Томислав Момировић (Фото: Танјуг)

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић обишао је радове код тунела Липак на обилазници око Београда, и поручио представницима компанија које изводе радове да морају стриктно поштовати рок и завршити их до 15. априла.

Он је том приликом оштро наступио према извођачима, али није изостала критика ни на рачун директора Путева Србије Зорана Дробњака.

„Отказао сам три састанка због вас. Ко је вама дао право да померате рокове? Значи, причали смо 15. априла задњи пут кад смо се видели. То мислим и на вас и на Кинезе. Је ли тако директоре, јесмо ли тако причали?”, питао је министар првог Дробњака.

Након што је први човек Путева Србије потврдио да је 15. април договорен као датум завршетка радова, зазвонио му је телефон због чега му је министар наредио да га угаси.

Момировић је затим наставио да жестоко, пред камерама критикује мајсторе.

„Нисте ви државни врх, нисте ви договорили послове. Ви сте овде да радите, добро сте плаћени, добри сте партнери”, опоменуо их је.

Обраћајући се Зорану Дробњаку, још једном му је поручио: „Директоре, немојте да ме разочаравате, немојте да дозвољавате то”.

Од компанија Азвирт и Поверчајна, Момировић је захтевао да поштују очекивани рок завршетка радова и најавио да ће у следећи контролни обилазак доћи за месец дана.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 23. 2. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

 1. “Томислав Момировић оштро критиковао раднике: Нисте ви државни врх,
  ви сте овде да радите!“
  Нису радници државни врх, али су гласали као гласачи за државни врх, зар
  не, Томиславе Момировићу?
  Да није било тих преварених и заведених гласача, никада ти, Томиславе
  Момировићу, не би био министар!

  13
  1
 2. Tacno je: radnici su tu da rade i cute a drzavni vrh da ne radi nista osim da prima pare koji ti radnici zarade. I jos da ih ponizava! Bravo, bravo!

  13
 3. Као клинац у првом разреду, који малтетира децу око себе, јер је видео од тате како се то ради. Међутим, овај нема тату, него злог очуха, који ће првом приликом да шмугне, а овакве приглупе опонашатеље ће да остави да им лопатом исправљају леђа која су се искривила од силног сагињања и љубљења позадине.
  Моно, мог’о си да будеш газдин син и да упропашћаваш приватни бизнис, али ти си решио да упропаштаваш државу. Немаш ти кичму да издржиш толике лопате које ће те снаћи.

Оставите коментар