Још један студентски индекс: ВУЧИЋ УПИСАО МЕДИЦИНУ НА ХАРВАРДУ!

Као дипломирани лекар мислим да могу да дам одлучујући допринос у борби против корона вируса“, рекао новопечени бруцош за „С*ање ствари“

Александар Вучић на Харварду

Београд/Харвард, 15. 10. 2020. (С*ање ствари) – Први човек Србије Александар Вучић успео је да у свом згуснутом термину пронађе мало времена и да упише Медицински факултет на престижном Харварду! После уписивања Више тренерске школе за ниже категорије играча, Председник је дошао до даха и успео да се посвети старој љубави – медицини.

„Надам се да ћу, као дипломирани лекар, боље водити Кризни стожер, здравство у Србији уопште, а мислим да није претерано ако кажем да могу да дам одлучујући допринос у борби против корона вируса“, рекао новопечени бруцош Вучић и додао да „већ има неке идеје како би се ковид-19 могао искоренити“.

Универзитет Харвард је у кратком саопштењу изразио наду да ће долазак председника Србије на студије само учврстити њихову прву позицију на листи свих факултета у свету. „Очекујемо велики допринос мистер Вучића, короно чувај се“, поручују са Харварда.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Вероватно је и тај факултет за лекаре ниже категорије пацијената . Сви који се сликају иза најбољег студента су школовани за управљаче ниже категорије држава .

    1
    1

Оставите коментар