Коалиција „Црно на бијело“: Откуд сестрићу Мила Ђукановића 900 хиљада долара за стан на Менхетну

Ова црногорска коалиција је представила документ који, како тврде, показује да Един Коларевић поседује стан у Њујорку на Менхетну у вредности од 900.000 долара

Сестрић Мила Ђукановића има апартман на Менхетну (Видео исечак)

„Заиста нисмо ни мислили да је Един Коларевић, сестрић Мила Ђукановића и син главне актерке афере „Телеком”, стан на Менхетну од 900 хиљада долара купио од својих „крваво зарађених” пара, јер је и детету из вртића јасно да их са 23 године није ни могао имати. Наравно да ће сада родитељи покушати да одбране сина, којег су свесно упетљали у своје сумњиве послове, наводе у коалицији „Црно на бијело” и додају да њих не интересује момак од 23 године, већ систем који му омогућује да у тим годинама окреће милионе непознатог порекла, док му мајку правосудни органи више држава сумњиче за контроверзне послове и нелегална примања у приватизацији Телекома, пишу „Вијести”

Ова црногорска коалиција је представила документ који, како тврде, показује да Един Коларевић поседује стан у Њујорку на Менхетну у вредности од 900.000 долара.

Његов отац Мехмед Коларевић раније је појаснио да је стан купио на кредит који је узео од „Хипо банке”  из аустријског Клагенфурта, 23. априла 2006. на период од 30 година.

„Кредит уредно враћам и остало је још око 40 одсто да се врати. Неистине, конструкције и инсинуације у тексту објављеном 21.08.2020. су срамне“, казао је Коларевић.

Прича око кредита је провидна и има за циљ само да изазове некакво сажаљење, јер пре свега није доказано – за шта је кредит уопште и узет, те да ли је наменски подигнут баш за куповину тог стана. Сви знамо да Банке не дају кредит уколико се не гарантује макар дупло толиким износом имовине, уколико је уопште и било кредита за куповину овог стана. Све то показује да су Ана Ђукановић и Мехмед Коларевић признали да су они дали новац за куповину стана, као и да су располагали огромним капиталом, чим су могли приуштити толики новац за стан на Менхетну.

Међутим, најважније је то што нису доказали порекло имовине, осим испразне приче о кредитима, којом се уосталом бранио и члан њихове породице, Мило Ђукановић“, указали су у коалицији „Црно на бијело“.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 24. 8. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

2 replies

  1. Един,Мехмед,сад ми је јасно зашто је толика хајка на СПЦ у Ц.Г.

  2. И зашто сви муслимани гласају за ђуку.

Оставите коментар