Вечерње новости: Вучић у четвртак у четири ока са Макроном

Према информацијама Вечерњих новости, предвиђен је сусрет у четири ока, а теме су, осим наставка дијалога Београда и Приштине, и билатерални односи двеју земаља

Ранији сусрет два државника (Фото: Председништво Србије)

Председник Србије Александар Вучић састаће се у четвртак у Паризу са француским лидером Емануелом Макроном, сазнају Новости.

Према нашим информацијама, предвиђен је сусрет у четири ока, а теме су, осим наставка дијалога Београда и Приштине, и билатерални односи двеју земаља.

Осим тога, како преносе наши извори, биће речи и о европском путу Србије, као и о сарадњи у сузбијању глобалне пошасти – ковида 19.

Познато је да су Макрон и Вучић у изузетним односима и шеф наше државе од првог човека Француске, као искреног пријатеља, жели да чује његово мишљење о стању у Европи, али и о односима у нашем региону.

Овај значајан сусрет претходиће видео конференцији коју у петак организују Вучићев домаћин и немачка канцеларка Ангела Меркел, а чији је примарни циљ поновно успостављање политичког дијалога, којем посредује ЕУ, између наше и албанске стране.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Вечерње новости, 6. 7. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

 1. Према информацијама Вечерњих новости, предвиђен је сусрет у четири ока,………..
  ++++
  Познато,
  Владимир Димитријевић: Што се заветних Срба тиче, они добро знају ко је овде Макро(н), а ко је проститутка
  https://stanjestvari.com/2019/07/20/makron-i-prostitutka/
  Није познато,
  Ко је задужен за ****** ?

Оставите коментар