СЕНЗАЦИОНАЛАН ОБРТ: Оптужени за крађу тестова тужи државу због поквареног мајонеза!

Осим тужбе против државе за покушај убиства поквареним мајонезом, И. С. размишља да ли да гони и надлежне за злоупотребу положаја и дезинформисање, преноси истинољубиво „С*ање ствари“

Извор: Снимак екрана/Политика

Београд, 8. 11. 2019. (С*ање ствари) – Оптужени за крађу тестова из математике за малу матуру И. С. одлучио је да пресавије табак и тужи државу! „Држава је покушала да ме убије поквареним мајонезом, а сада ме је још гони због наводне крађе тестова“, завапио је недужни крадљивац тестова.

Подсетимо, И. С. је на првом рочишту изнео једну од најбољих одбрана у српскоме правосуђу: „Поделили су нам сендвиче са мајонезом. Ја, како волим да једем, појео сам два и припала ми је мука. Узео сам чист папир и отишао у тоалет, да повраћам. На изласку из хале у којој су штампани тестови, најстаријем полицајцу сам показао бели папир, после чега сам отишао до тоалета и повраћао. Обрисао сам се тим белим папиром и бацио га у корпу. Тек после сам видео да је тај папир заправо био одштампан и да је на њему био тест из математике.“

Невино оптужени је нагласио да „није он крив што има вансеријске хигијенске навике“, и да су се у његовој породици вековима „усекњивали, брисали и уклањали остатке од повраћања 80-грамским папиром“ (то је онај за копирање/штампање). „Треба ли сада да ја страдам што сам чистунац, или да мењам навике и не бришем се после повраћања?“

Осим тужбе против државе за покушај убиства поквареним мајонезом, И. С. размишља да ли да гони и надлежне за злоупотребу положаја и дезинформисање: „Када сам кући донео папир са тестом из математике – тј. папир који сам се убрисао – испоставило се да се задаци разликују од оних које је већ имао мој син, чиме сам га довео у заблуду и могао да му нанесем ненадокнадиву штету у виду неполагања мале матуре.“ На крају је све упитао „да ли је то порука коју желимо да пренесемо младима?“, а нико није знао тачан одговор.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

1 reply

 1. Осим тужбе против државе за покушај убиства поквареним мајонезом, И. С. размишља да ли да гони и надлежне за злоупотребу положаја и дезинформисање …….
  ++++
  Него шта, и треба.
  Најодговорнијег и најгорег, министра образовања.

  Прво је : “ Šarčević danima govorio o bezbednosti testova za malu maturu i uveravao javnost da su oni na sigurnom, govorio o broju angažovanih inspektora, policajaca i osoblja BIA u zaštiti testova” подсећа нас истинољубива јавност.
  После крађе : “ Ministar Šarčević tvrdi da je krivica za curenje testova iz matematike “ Negde na terenu „ Цврц, шио ми га Ђура што рече песник.
  После обилне вечере пре него што је осмотрио кревет а није опрао зубе изјавио је: ” Neko od direktora osnovnih škola je bio previše “opušten” i nije pravilno pohranio testove u sef “, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević, за трећи Дневник ЈП РТС „ Ваше право да ништа не знате „.
  Ујутро, после добро проспаване ноћи и без трзања у сну, свечано је изјавио ( пре доручка ): “ Da sе desio propust prilikom projekta male mature i da su tri osobe ženskog pola učestvovale u tom lancu „.

  Данас, 09/11/2019 ја И. С. данас подносим тужбу против тог министра коме сам и име заборавио, и не само против њега већ и његових јарана, 11 помоћника и 10 саветника-секретара.
  И кажите ми молим вас лепо знате ли, још неког окруженог са толико људи на располагању 24 часа а да не може да заврши један мали озбиљан послић ?
  Тужим га и за материјалну штету коју је нанео грађанима Србије корисницима буџета за 158 ангажованих редовних полицајаца, 80 чланова жандармерије, 20 члана БИА ангажованих са плус 250 сати прековременог рада.
  Допунићу тужбу додатно после рада мог правног тима за трошкове ангажовања: 40 возила Завода за трезор који су развезли тестове по целој нашој Србији уз ангажовање припадника Муп-а и њеног славног министра слине који је тог несрећног дана био спречен да из удобне фотеље гледа у слику великог вође+трошкови специјалаца+трошкови борбених хеликоптера који су пратили возила са тестовима, без обзира што је у једном од њих спавао онај дезертер који се лажно представља као колега Шарчевићу.
  Позивам наше правосуђе, за које неки тврде да је цркло, да осумњиченог-оптуженог-окривљеног пошаље тамо где му је одавно место.
  И не само њега.
  Хвала јавности и мојој породици која је веровала у моју невиност.

Оставите коментар