Александар Вучић: Нико нам ништа не нуди по питању КиМ, неће да нам дају ништа

Нико нам не нуди поделу, нико нам не нуди ништа. Неће да нам дају ништа, рекао Вучић о састанку са изаслаником председника САД Ричардом Гренелом 

Александар Вучић на отварању ветропарка Чибук 1 у Мраморку крај Ковина (Фото: Филип Краинчанић/Танјуг)

Нико нам не нуди ништа по питању Косова и Метохије, неће да нам дају ништа, рекао је председник Александар Вучић. „Нико нам не нуди поделу, нико нам не нуди ништа. Неће да нам дају ништа”, рекао је Вучић новинарима у Ковину, на питање да ли је од изасланика председника САД Ричарда Гренела добио уверавања да ће бити укинуте таксе и да ли ће од Србије бити тражено нешто заузврат, те да ли је било речи о подели.

Он је рекао и да оне земље које су признале Косово желе да виде Србију без Косова, преноси Танјуг. „То у машти нечијој ми имамо нешто и треба нешто да добијемо, али ништа нико неће да нам нуди, то да имате у виду”, рекао је Вучић. Он је истакао да му седам година нико ништа не нуди кад је реч о косовском питању и истакао да ни САД, која је признала независност Косова, неће да промени свој став.

Разговор са Гренелом озбиљан, нећу о детаљима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је са специјалним изаслаником америчког председника Ричардом Гренелом имао озбиљан, отворен и одговоран разговор али да је то све што може да каже о томе.

Ричард Гренел и Александар Вучић (Фото: Бета/Милош Мишков)

„Ја, за разлику од других политичара, нисам тако велике памети да вам причам велике приче. Волим да прође одређено време и да сам размислим шта нам је чинити по одређеним питањима”, рекао је Вучић новинарима у Ковину.

Он је рекао да ће тек онда да изађе у јавност и саопшти детаље. „Не занима ме да добијем неки политички поен, него да урадим нешто што је у интересу грађана Србије”, рекао је он, преноси Бета.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 11. 10. 2019)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

5 replies

 1. човјек који на српском, у једној краткој реченици понуди пет негација – није регуларан ни по једној од српских живућих логика процјењивања личности.

 2. Да ли можете да замислите Црног Ђорђија, Милоша или било ког релевентног српског вођу или политичара у досадашњој историји, који се незадовољном, такорећи побуњеном народу обраћа речима:”Неће ништа да нам дају…”!???

 3. ”Неће ништа да нам дају…”!???

  И да хоће, ништа не могу да нам дају јер КиМ није њихово, него наше!
  Ако се третира као ”њихово”, онда је то окупација, коју треба прогласити
  као фактичко, реално стање , опозвати Бриселски споразум,
  који, ионако, није ратификован у Скупштини Србије и до даљнег одложити
  решавање ”Косовског питања”.
  Свако даље инсистирње на решавању тог проблема је само у злоупотреба у
  предизборној кампањи СНС и њихових коалиционих сатрапа.
  Инсистирање АВ, да по сваку цену разреши ”Косовски чвор”, је тројако –
  политичко, присилно од стране НАТО пакта и сасвим лично, породично!

  Драган Славнић

 4. Овај систем ми све више личи на севернокорејски, само што је онај малецки јачи за атомску па има чиме да се носи са белосветском багром а овај има орден и може само да се слика са њим док га та иста белосветска багра јаши и ужива.
  И они и он.

 5. „Ја, за разлику од других политичара, нисам тако велике памети да вам причам велике приче. Волим да прође одређено време и да сам размислим шта нам је чинити по одређеним питањима”, рекао је Вучић новинарима у Ковину.

  Да ли си размислио о ономе што си причао од потписивања бриселског споразума?
  Шта би са заједницом српских општина?
  Размишљао па заборавио?

Оставите коментар