ПАЦОЛИ НЕУТЕШНО: Дачић у ненадмашној предности јер има белкиње које грле црнце!

Пацоли је додао да Косово „нема такве белкиње“, због чега прети опасност да доживотно остану ван Интерпола, ексклузивно преноси „С*ање ствари“

Беџет Пацоли (Фото: Sputnik/AP Photo/Visar Kryeziu)

Приштина, 25. 12. 2018. (С*ање ствари) – Беџет Пацоли, тзв. министар спољних послова тзв. Косова отворио је душу  на седници тзв. Одбора тзв. Скупштине тзв. Косова и разоткрио паклено оружје којим је Србија осујетила да Косово постане члан Интерпола: реч је о белкињама, женама беле пути, које Србија има у изобиљу и које Ивица Дачић несебично нуди црнцима, тј. „црним представницима белих чланица Интерпола“.

„Имали су око 10 лепо обучених жена и свака од њих је одлазила до стола неког црнца и говорила: ‘Извините, како сте?’, загрлила их и оставила коверту”, рекао је Пацоли и додао да Косово „нема такве белкиње“, због чега прети опасност да доживотно остану ван Интерпола.

Такозвани министар такозваног Косова је додао да није проблем само у пути, тј. бледоћи коже Српкиња, но се албанске ђевојке не би ни дружиле са црнцима нити са било којим другим нацијама – па ни за косовску независност, а камоли за Интерпол.

„Познато је да је ниједну ђевојку нисмо подвели ниједном страном представнику на Косову, нити се иједан оженио нашом Албанком“, сузним али поштеним гласом поентирао је Пацоли.

Прелепи бивши шеф УНМИК-а Михаел Штајнер се 2003. венчао са Албанком Букуријом Ђонбаљај у Сао Паулу

„Ма, боље и лакше ћемо продавати дрогу ако нисмо у Интерполу“, покушао је да утеши један представник тзв. Одбора тзв. Скупштине тзв. Косова неутешног такозваног министра.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

Оставите коментар