ПОЛИТИЧКИ ХИРУРГ: Бранко Радун успешно оперисао првог пацијента!

Историчар и политички аналитичар Бранко Радун са успехом оперисао првог пацијента на свом новом радном месту, јавља са ознаком хитно „С*ање ствари“

Бранко Радун

Суботица, 20. 12. 2018. (С*ање ствари) – Историчар Бранко Радун, широким народним масама познатији као политички аналитичар и уредник сајта „Вучићевдан“, недавно је добио ухлебљење у суботичкој болници. Радун је тако крунисао своју блиставу каријеру јербо је прво као историчар радио у Нафтној индустрији Србије – на пословима обезбеђења, архивара, библиотекара и новинара.

Од 2012. овај вредни кадар остаје без посла у НИС-у и практично на „сувом ‘лебу“ медија и невладиних организација блиских Господару Вучићу. И шта је логичније него да овај проверени вучићевац и вршилац више и мање одговорних функција добије запослење („пос’о је добар а пара лака“) у суботичкој болници, на месту (цитирамо) „техничара одржавања информационих система и технологија“. Додуше, сам Б. Радун те информатичке технологије тумачи као да ће „радити пи-ар за болницу, али не и за локални СНС“.

Пошто се показало да Радун вешто прелази из струке у струку, као и са једне на другу позицију у истој струци/фирми, како незванично сазнајемо, у недостатку хирурга у суботичкој болници а због угрожености пацијента!, политички аналитичар, историчар, техничар обезбеђења, архивар, новинар, колумниста „Политике“ и „Печата“, човек који Вучићева врата „отвара ногом“ – био је принуђен да се окуша и као хирург! Добри језици кажу да се пацијент осећа изврсно, а сам др Радун још боље! На многаја хируршка СНС љета, докторе!

(С*ање ствари)Категорије:Вести као да су праве

Ознаке:, , ,

3 replies

 1. “Роди ме мајко као независног политичког аналитичара па ме баци у реку“ – Српска народна пословица

  Свиђа ми се

 2. Dodao bih samo da je ovoga vrloga Raduna porodio Đorđe Vukadinović. On mu je bio i otac i mati i svojevremeno veza sa „patriotskim blokom“. Mislim na DSS preko kojih je Radun uspeo da postane i arhivar i bibliotekar i novinar… a do tada je bio samo portir. E tako isprilčana priča mi se čini potpunijom. Srećna Nova 2019. godina.

  Свиђа ми се

 3. @ Kosta Dori

  Апсолутно сте у праву!

  Чак је Б. Радун био и нека врста звезде сајта Нове српске политичке мисли:
  http://starisajt.nspm.rs/Intervjui/101_pitajte_raduna.htm

  Свиђа ми се

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s