ВУЧИЋ ОБЗНАНИО: Декларација о заштити националног идентитета Срба у пет тачака!

У Декларацији о опстанку Срба истиче се проблем наталитета, српског језика и ћириличког писма, образовања и едуковања, као и шпорта

Вучић потписује Декларацију у присуству угледних домаћих и страних гостију

Београд, 19. 2. 2018. (С*ање ствари) – Након консултација са истакнутим домаћим интелектуалцима: Жељком Митровићем, Сашом Поповићем и Вераном Матићем, као и осталим представницима међународне заједнице, председник Александар Вучић обзнанио је следећи општеважећи документ:

ДЕКЛАРАЦИЈА О ОПСТАНКУ НАЦИОНАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА СРБА У 21. ВЕКУ

  1. Полазећи од тога да наталитет недовољно прати наше успехе у отварању нових радних места, почевши од 1. марта 2018. године све новорођене бебе у Србији, без обзира на родну припадност и сексуално опредељење, добијаће чланске књижице СНС-а. У Републици Српској и Санџаку у равноправној су употреби и чланске карте Странке демократске акције.
  2. У Србији су Хрвати потпуно слободни да говоре српским језиком. У равноправној употреби су и сви евроатлантски језици, напосе диоклетијски и ретроромански. У органима државне управе и локалних самоуправа званично и незванично се користи енглески језик и језици националних мањина. Због специфичности служби, у здравственим установама и црквама дозвољена је употреба латинског језика.
  3. Као свето и савршено национално писмо, ћирилица је забрањена у свим омраженим режимским медијима, било електронским, било штампаним. Из традиционалних разлога Политика се штампа на санскриту.
  4. У склопу реформе образовања и оптимизације квалификованости радне снаге у свим државним школама се уводе додатни часови трбушног плеса.
  5. Како спорт највише доприноси даљој националној афирмацији, чланови Олимпијског комитета Србије су обавезни да пре и после сваке утакмице државних репрезентација или мечева у појединачним спортовима, изведу традиционалну народну витешку игру шоту.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

Оставите коментар