ХИТНО САОПШТЕЊЕ: Тасâ није говорио у име портпаролâ СПЦ!

Београд/Нови Сад, 17/4. јануар 2018. (С*ање ствари) – Ради правилног информисања читаоца Вечерњих новости и Блица, одвојили смо мало времена од Нашег научног рада да их обавестимо, да изјаве Нашег најдражег у Христу брата и саслужитеља Тасе Умировљеног да Београд на Води представља прање новца Његове Екселенције председника Травестуније (што је исправан назив за Србију како је утврдила Светигора, у свом броју 789, стр. 426) Господина Господина Вучића и лидера Карадага и Ловћенца Мила Ђукановића, и да је председник Травестуније шеф криминалаца на северном Косову, не само да су штетне и не одговарају чињеничном стању, него што је најгоре, нису дате са благословом портпаролâ Српске православне цркве.

Портпароли током Сабора СПЦ 2013. године (Извор)

Познату напредњачку позицију портпаролâ СПЦ изнео је у својој беседи на Божић, наш заменик за социјално-харитативни рад са омладином, Његово Преосвештенство Василије (мр Качавенда) Неумировљени, рекавши да је „Београд на Води пројекат од капиталног значаја за запошљавање, наших младих људи као пословне пратње арапским шеицима, без обзира на полну припадност и оријентацију“.

Тиме ће се, мудро је закључио Неумировљени Наш тренутни викар мр Качавенда, не само спречити одлив мозгова из Травестуније, него ће у Србију кренути и реке ходочасника са свих крајева света. Јер, осим по строгом посту, ми смо познати и као људи који дају индулгенције и територије, а пружамо и друге услуге, лакше него средњовековне Папе.

То што је Таса Умировљени љубоморан на Нас што смо благословили фудбалера Марадону не служи му на част. Знајући за Нас Марадона је тражио портпаролски благослов јер има проблеме у пи-ару, а Ми уопште нисмо ни знали за дотичног фудбалера, иначе бисмо му дали дрес који увек носимо: Вучић 12-13. Да је слушао Наша предавања из егзегезе, брат Таса би знао да број 12-13 не означава Јуду Искариотског, него публику као 12. играча и портпаролâ који једини сме да јој се обраћа у Име Највише Власти.

За портпарола СПЦ

По Милости Божијој сарадник медија СНС
Епископ новосадско-бачки, сомборски, јегарски, Владичино Хански, бијељински, ваљевско подвалски, Имотски и новозагребачки, старољубљански, кикиндско-бечкеречки и панчевачки, Четврто Римски и инзбуршки и администратор осечко-пољски и барањски

Ирiнеј

Да је препис веран оригиналу оверава: С*ање ствариCategories: Вести као да су праве

Tags: , ,

Оставите коментар