МЕГА ЕКСКЛУЗИВНО: Палестинци признали Тексас као део Мексика!

Јерусалим, 16. 12. 2017. (С*ање ствари) – У одговору на Трампово признање Јерусалима као главног града Израела, Палестинци одлучили да признају Тексас као саставни део Мексика! Како јавља проверено поуздани сајт The Beaverton, у саопштењу Палестинског националног савета (ПНС) стоји да је Тексас „света мексичка земља“ коју су САД насилно присајединиле 1840. године.

„Територија северно и источно од свете реке Рио Гранде је врло значајна за напаћени мексички народ“, рекао је представник ПНС-а. Палестински председник Махмуд Абас изразио је наду да ће ова одлука допринети стишавању тензија између Мексика и Сједињених Држава, нарочито по питању нелегалне имиграције. Абас је рекао да ова одлука не треба никога да чуди, „јер се у Тексасу углавном говори мексички/шпански језик“.

Истинољубиви сајт The Beaverton даље наводи да Палестинци планирају да свој конзулат из Мексико Ситија чим пре пребаце у Хјустон, Тексас. Према поузданим информацијама, председник САД Доналд Трамп је бесно реаговао на ову палестинску одлуку: „Нека моје признање Јерусалима као главног града Израела утре пут за нове сукобе на Блиском истоку!“

Посрбило и прилагодило: С*ање ствари

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , , ,

Оставите коментар