Алекса Трајковић: Срби, пробудите се!

Наша света дужност је да станемо у одбрану Косова и Метохије, страдалних Срба и правих србских интереса. Зато се пробудите, уснули брате Србине и уснула сестро Србкињо, и устаните из удобних фотеља испред ТВ-екрана. Успротивите се режиму који се према вама и вашем народу опходи као према робљу, док се џепови издајника продубљују

Ми, данашњи Срби, као да сањамо ружан сан. Заборавили смо од кога вучемо корене, ко је за нас рађао, молио се и гинуо да бисмо имали светао Образ и частан живот, ко су наши свети преци и вечити узори. Као да се трудимо да их што пре заборавимо и одбацимо од себе, јер нам се чини да борба за Крст Часни и Слободу Златну више ником није потребна. А како и не би било тако, када они који воде нашу државу окрећу лице Србије ка западу — тамо где живот умире, уместо као истоку — тамо где се живот рађа и побеђује смрт.

Заборавивши ко смо и шта смо, дозволили смо слепом човеку са технократски спојеним прстима да нас води у пропаст и да на наше очи предаје највећу светињу — србско Косово.

Док шиптарски терористи на Косову и Метохији стварају подлогу за „Велику Албанију“, све тежње „наше“ власти своде се на хрпу долара у џепу и замајавање народа бајком о уласку у посрнулу Европску унију, у којој се налазе традиционални србски непријатељи, који само чекају да Србију растргну као чопор вукова рањену овцу.

Време је да се из тог ужасног сна пробудимо! На такву издају србског народа и србске земље не смемо пристати док је света и века!

Наша светла историја научила нас је много чему, али две се ствари издвајају: да се никада не одричемо Бога и Цркве и да никада не одустајемо од борбе за своју Отаџбину. Мука нас је научила скромности и смелости, а слобода љубави.

Зато не смемо одустати од борбе за Косово и Метохију — нашу Свету Земљу, нашу Голготу, наше Васкрсење! Ту су кости оставили наши прадедови; ту су главе дали Свети кнез Лазар и Милош Обилић. Ту се налазе наше највеће светиње: Грачаница, Пећка Патријаршија, Високи Дечани, Богордица Љевишка, Бањска. Због сваке спаљене цркве и спаљеног манастира; због Кошара; због Клечке; због свих злочина ОВК и НАТО терориста које су учинили на Космету; због Светога Саве; због србског пркоса, а пре свега због Крста и Слободе — не дамо Косово!

Док режимски гласноговорници покушавају да бриселске споразуме и тзв. „унутрашњи дијалог“ прикажу као „напор за мир и стабилност на Космету“, то заправо не представља ништа друго до план како, када и за колико ће AV предати Косово и Метохију и наше сународнике на милост и немилост шиптарских терориста и окупатора на челу са Хашимом Тачијем, Рамушом Харадинајем и Едијем Рамом. Зато са шиптарским терористима никакви „договори“ не долазе у обзир, јер то значи само једно: издају Косова!

Наша света дужност је да станемо у одбрану Косова и Метохије, страдалних Срба и правих србских интереса. Зато се пробудите, уснули брате Србине и уснула сестро Србкињо, и устаните из удобних фотеља испред ТВ-екрана. Успротивите се режиму који се према вама и вашем народу опходи као према робљу, док се џепови издајника продубљују. Устанимо сложно, за духовни и државни препород Србије и Срба и за Косово у Србији!

Опрема: Стање ствари

(Образ, 8. 9. 2017)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

Оставите коментар