Ознаке

, , , , ,

Београд, 24. 6. 20187. (С*ање ствари) – Мандатар за састав нове Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да је на инаугурацији председника Вучића „целивала свету десницу патријарха Иринеја“, те да је у разговору с њим и престолонаследником Александром инсистирала да Србија постане парламентарна монархија, са Карађорђевићима на челу! Брнабић је додала да је патријарх са сузама примио ову њену идеју и одмах дао свој благослов рекавши: „Драго дете, како ти прожимаш!“

Извор: Фејсбук

Ана Брнабић, која је и потпредседница Удружења ЛГБТ монархиста Европе, била је одушевљена и тиме како престолонаследник влада енглеским језиком. „Србија са оваквим краљем биће део цивилизованог света а не заостали источњачки вилајет“, открила је мандатарка.

У отвореној исповести за лист „Лезбо православка“, Брнабић је открила и како је настала њена, сада већ чувена, фотографија са патријархом и престолонаследником. „Због топлог односа неких црквених великодостојника према мени, пожелела сам једну фотографију као успомену, а надам се да ће их бити још – то све пуно значи људима попут мене. Од усхићења што је поред мене будући краљ, нисам стигла да подигнем три спојена прста у вис и тако поздравим васколико Српство“, рекла је прва геј мандатарка у славној историји Србији.

(С*ање ствари)

Advertisements