Ђакон Ненад Илић: Кандидатура Белог – вест дана!

По ономе што видим, вест дана је – прихваћена кандидатура Белог!

Једни су одушевљени.

Други су разумно и грађански згрожени.

Трећи јасно виде да се ради о завери страних центара моћи.

Четврти износе сложену математику по којој је Бели оружје садашњег председника владе.

Пети се добро забављају.

Сигурно има још варијанти, али заиста нисам имао времена ни интересовања да се свима позабавим.

Пошто се Бели очигледно потрудио да оформи ефектан пародијски наступ нема разлога преозбиљно га схватати, све док не постане председник 🙂

Ако је заиста инструмент страних центара моћи – скоро би занимљиво било видети шта био он више учинио у корист тих центара од досадашњих власти.

Оруђе председника владе? Замислите коме би онај свудприсутни човек на власти смео да се хвали да је победио момка у белом оделу са белим чарапама и ужасном фризуром. Па шта онда да ради? Да не победи? 🙂

Пошто су председнички избори у овим условима чак и са смртно озбиљним кандидатима ипак циркус, који тешко да може ишта да промени, забава је сигурно боља ако ту осим новопечених а искусних филмских звезда прошврља и по неки живахни млађи комичар.

Чист добитак свега је да је циркус осветљен! Можда је то ипак почетак нечега. Једног дана све ово мора људима да се смучи. Па и ако су Срби.:)

(Фејсбук страница ђакона Ненада Илића)Categories: Преносимо

Tags: , ,

1 reply

  1. Задовољство ми је, када свештено лице користи све оно што му пружа Сатанистички запад. Фацебук, :), 🙂. Посебно, када се овако симпатично укуључи у предизборну кампању. Знамо, да се бави и филмском индустријом и никога не прогласи ЕКУМЕНИСТОМ. Бави се оним што је од малена волео. Када се сликарством бави други свештеник, јер је и то волео од детињства, онда је овај други екумениста!!??? Ђакон Илић је изабрао став, да никада ништа не пише о чињеницам. Онако опуштено и уопштено никоме не боде очи.

Оставите коментар