Чуда не престају: У Ваљеву се родио Лука, по молитвама пред иконом св. Нектарија

Писмо проти Ненаду Андрићу

Помаже Бог оче Ненаде, ја се зовем Маријана, пишем вам јер je св. Нектарије услишио моје молитве и ову радост делим са вама.

ikona-ulje-brojanica-sv-n

Наиме, у новембру 2015. године од вас сам поручила икону Св. Нектарија и освећено уље да се пред иконом молим, а освећеним уљем да се помазујем и пијем пар капи ујутру. Иначе, четири године сам боловала од endometrioze јајника и имала сам две операције. Лекари су ми рекли да са мојом килажом и endometriozom јајника не могу остати у другом стању. Услед јаких болова сваког месеца сам ишла у хитну помоћ у Ваљеву.

Средином новембра 2015, након више анализа, прегледа, примања инјекција и др. видела сам да ништа то у мом случају не помаже, а и лекари су сами рекли да не могу затруднети, дигла сам руке од доктора и поручила од вас икону св. Нектарија и освећено уље. Молила сам се сваку ноћ и помазивала у знаку крста уљем по стомаку. Средином јануара имала сам редовну контролу ултразвука и сазнала сам да сам у другом стању. Супруг и ја били смо пресрећни. Трудноћа је прошла уредна без икаквих проблема. Слава Богу и Св. Нектарију, ево наш Лука се родио жив и здрав!

Хтели бисмо да вас замолимо да нам пошаљете уље св. Нектарија на благослов беби Луки и хтели бисмо да пошаљемо по вама кандило на Егину и бебину слику. Велики поздрав, да сте нам живи и здрави и ваша породица.

Маријана Р. из Ваљева Categories: Једномислије

Tags: , , ,

Оставите коментар