Драгослав Пакић: Нема трајног решења проблема миграната без новог бомбардовања Србије

Светски душебрижници се убише од секирације због мигрантске кризе која прети да сваког часа прерасте у хуманитарну катастрофу неслућених размера. Хуманитарне асоцијације попут Лекара без граница, Генерала без мозга и НАТО спасилаца без морала разматрају могућност да, ради трајног решења проблема миграције, поново бомбардују – Србију.

Премијер Србије Александар Вучић са мигрантима

Премијер Србије Александар Вучић са мигрантима

Да је Милосрдни анђео порушио све мостове у Србији као што би и био ред, као што је срушен и Берлински зид, питање је како би мигранти премостили Србију и стигли до европских протестантских доброчинитеља који их чекају као запета пушка двоцевка са сачмом претходно потопљеном у свињску маст.

Због Срба, дакле, Европа, која је славила пад зида у Берлину док су се Срби за то време правили Енглези, сада мора да подиже нове ограде у виду жичаних гвоздених завеса да би се заштитила од најезде посетилаца који другачије једу, другачије мисле и, уместо да се крсте као сав нормалан свет, они долазе да се клањају Европи и њеном благостању.

Избеглице са ратом захваћеног, европском срцу веома Блиског истока, преброде, додуше, Средоземно море, али чик нека то покушају са каналом Ламанш. Ту би се сви до задњег подавили, а Енглези би се, као некад Срби, правили Енглези. Онда би објавили свету како су покушали и немогуће да спасу дављенике, али су ти напори остали без резултата јер су се мигранти тек на пола канала сетили да не знају да пливају. Осим тога, како тврде представници перфидног Албиона, мигранти су, који се не сналазе баш најбоље са новом европском географијом, мислили да нису у каналу између Енглеске и Француске, него да су негде између Јордана и Палестине. Дакле, у мртвом мору. То се на крају испоставило као тачно јер Енглези никада не лажу. Док не проговоре.

Уколико се хуманитарна катастрофа на видику не би спречила поновним бомбардовањем Србије и продужењем мандата Хашком трибуналу, а Милосрдни анђео Други опет оставио Србима неки мостић за евентуални прелазак у ЕУ, онда би се заиста доказало да Срби са анђелима уопште немају среће .

Српска анђеоска судбина се огледа и у томе што њен премијер анђеоског лика не воли да влада, али воли да ради и томе би хтео да подучи и остали део српског националног идентитета. Без обзира што Срби генерацијама шаљу поруку: „Ко воли да ради, радили му о глави“, „Ко ради није на естради, а ко је на естради не боји се глади“ и „Рад је створио човека, наше највеће богатство, па ко је луд да код толиког богатства још и ради.“ И ништа им не вреди. Он запео ко Шваба тра-ла-ла и хоће од Срба пошто-пото да направи протестанте. Срби то схватили дословце и изашли на тргове да протестују, а на утакмицама више не звижде судијама проданим душама и педерима, него управи клуба „Србија“.

Опозиција је схватила у ком грму лежи зец, сачекала да јој представник једне амбасаде покаже где је тај грм и организовала састанак за уједињење опозиције под називом Опозиција Уједињеног Народа. У даљем тексту ОУН. На састанку су дошли корак до одлуке о сарадњи, али, срећом, тај корак нису искорачили јер би се, да су то урадили, нашли у провалији без дна.

Један од важних ослонаца те опозиције је Чеда који је остао запамћен по томе што су му се младе и лепе девојке из безличне масе боркиња за нове вредности обраћале покличима: „Чедо, ожени ме!“ То је довело до забуне да више нико није знао да ли се младићи жене, а девојке удају, или обратно, или су то били само први наговештаји једнополних бракова у којима се не зна ни ко пије, ни ко плаћа, ко је, како народ каже, доли, а ко гори, али се зна да се, углавном, сви само жене и да би сви хтели да су гори зато што су бољи.

Док се својевремено Мира Марковић красила белим цветом у коси и ослањала на Слобу, Тадић је у белој коси пустио црни прамен са десне стране и ослања се на Чанка и на Чеду. Чанак се ослања на штап, а Чеда на шаргарепу. Тако се долази до нових европских вредности – штапа и шаргарепе – без којих опозиција и Србија не би знали како би даље.


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6YTКатегорије:Сатиристика

Ознаке:, , ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s