Постаните донатор-сувласник сајта за који „E-novine“ тврде да је „проруски“!

Као нову препоруку и одговор на питање „зашто да постанете донатор/сувласник Стања ствари“ нудимо: „Зато што за нас Луковић и E-novinе тврде да смо проруски сајт!“ То вам дође нешто као ознака квалитета и знак да ће ваш новац завршити на правом месту. Још кад томе додате да нас је иста екипа раније означила као „легло лудака“ – верујемо да нећете имати никакве дилеме.

Похвала на E-novinama

Похвала на E-novinama

Више детаља о томе како постати донатор-сувласник српског „Стања ствари“ можете наћи ОВДЕ.

Тренутну власничку структуру можете видети ОВДЕ.

(Стање ствари)


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6G3Categories: Моба

Tags: ,

4 replies

 1. Поштовани,
  Што се тиче „е-новина“ и онога што сте презентовали, ја сам вас бранио. Сад, да ли би ви рекли „Немој нас више бранити, к’о Бога те молимо“, по готово због стила на који сам то учинио, друго је питање. Мој чврсти став је да са багром комунистичком не може друкчије него да их „тучеш у главу“ речником који једино разумеју.
  http://nimbusovpodrum.blogspot.rs/2015/12/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html
  А паре вам не дам. Из поштовања. Ако прочитате цео мој напис за који сам дао линк, разумећете зашто.

 2. Одбрани нас „димчић“ алијас „златокруг“ (прва асоцијација: лажов Златопер Грга) Луковићевим стилом и Гашићевим маниром!
  Хвала му!
  Кад бије овако жестоко из подрумских просторија, како би тек био убитачан са какве мансарде.
  Но, све има своје: „златокруг“ му је блиставији у подрумском полумраку!
  А што се тиче кинте коју нам не да: није лако данас мобилисати „комунистичку багру“ на мобу као што се некад могло, пре оног рата!
  Зато је оскудација.
  Паре су скупе.

 3. Драго ми је да сам те тако начепио, да ћеш да памтиш целог живота. Ако, заслужили сте.

  Чуди ме да ниси разгледао мало, има мојих писанија колико год хоћеш „ван подрума“. Баш, ако си толико пакостан да ти помогнем: у октобру о.г. вероватно сам био блогер који се бави политичким темама, или како год хоћеш друкчије да ме зовеш, чији су написи у збиру имали највише шерова у Србији. Ако и нисам први, у врху сам свакако био. И то без реклама на ФБ.
  Али, цензура је ужасна, гасе се сајтови, онемогућава им се рад, цензуришу се већ објављени написи… Виш’ овај, о злочинима комуниста у Новом Саду, уклоњен је са једног сајта иако је имао преко 1400 шерова…
  http://jadovno.com/kako-su-komunisti-1944-godine-u-novom-sadu-pobili-srbe-intelektualnu-elitu-vojvodine/#.VmoE214-eHk

  Извињавам се редакцији због ове дигресије. Хоћу само да кажем да треба подржати рад сваког патриотског портала макар ми се лично и не допадала уређивачка политика, јер их је све мање. На жалост, нису сви у могућности да помогну…

 4. Прочитах чланак који је господин Ивковић навео у првом коментару и нисам схватио како се њиме брани Стање ствари? Чланак обилује вербалним егзибиционизмом какав негује и Пера Луковић на свом сајту (јадни амерички порески обвезници, какво смеће све плаћају из свог џепа) па не одговара ни стилу ни основним идејама који се негују на овом сајту. До сада би могао да примети да се овде и неистомишљенициам приступа са уважавањем и да се често и преносе чланци који по овој или оној основи не подилазе преовлађујућим гледиштима пронационалних читалаца. А они који не завређују пажњу ретко се спомињу у текстовима – попут Пере Луковића који је овде, ако се не варам, наведен у полушаљивом тону. Арчење времена и читалачке пажње на једног пашквиланта – који додуше од тих вербалних бљувотина живи – не треба да буде мото ниједног пронационалног сајта, блога, или медија било које врсте.

  Занимљив ми је сукоб на линији Анђелковић-Луковић. Као два мала детета покушавају да привуку пажњу вође. Не мислим да су се Анђелковић и Луковић приближили идејно али чињеница да обојица подупиру Вучићев култ говори о једној много већој опасности – да се Вучић на политичкој сцени смешта у умерени центар, нормалност која нас брани од различитих екстремиста и под чијем се окриљем разрешују све политичке противречности.

Оставите коментар