Драгослав Пакић: У Србији се све смањује, само расте рејтинг премијера

Док цео свет мрзи Србе (доказ су чувени графити: „Говори српски да те цео свет бомбардује“ и „У Хагу је свако невин док се не докаже да је Србин“), наш премијер, насупрот изнетим доказима, никога не мрзи. Ни Тони Блера, ни генералног секретара НАТО-а, ни Ангелу Меркел, ни…

(Фото: Танјуг)

(Фото: Танјуг)

У Сребреници они њега каменом, а он њих хлебом. У вредности од пет милиона евра. Одмах да се зна: Србима евентуално каменовање премијера не би донело ни хлеб, ни погачу. Погачу је на аеродрому појео секретар НАТО-а, господин и пријатељ Јенс, а хлеб је у Србији три динара а не пет милиона евра па се не исплати.

Иако је змија наговорила Еву да поједе јабуку, плод са дрвета познања добра и зла, због чега је проклета, наш премијер не мрзи ни змије. Са Тачијем се срдачно рукује.

О Милу Првом од Монте Негра, не износи никакво мишљење и поред тога што се Милов млади научник, нада и узданица црногорске знаности, јавио ситном књигом „Бизарни свеци Српске православне цркве“ доказујући како су српски Светитељи, сви без изузетка, идиоти, кретени, децоубице, педери, педофили и лудаци. Научников немирни истраживачки дух се ту не зауставља. Најновије откриће које је саопштио широкој и многобројној интелектуалној јавности Брда и Приморја, говори и потврђује како Црногорци, не да нису Срби, него чак нису ни Словени. Они су, како млади знанственик тврди, аутохтона балканска племена која су још стари Римљани називали Илирима. Тако је, захваљујући непорима младог научног прегаоца, доказано да Црногорци нису Срби, него су Шиптари, који су такође Илири.

По сазнању овог научника, Иларион Руварац је, бар по имену судећи, Црногорац шиптарског порекла.

Зарад мира у кући, у региону, у клими која се клима, премијер је спреман да све што постоји као потенцијална и латентна опасност, ублажи и умањи. Тако је смањио незапосленост и инфлацију, смањио сумњу у Европу и смањио плате у јавном сектору и пензије у сваком сектору. „То није ништа“ – каже премијер – „у односу на оне пре мене. Они су умањили Србију за цео Космет“.

У Србији се све смањује, само расте рејтинг њеног премијера.

Кад су у питању материјална добра, премијер ту нема апсолутно ништа, а када се ради о Европи и њеним прохтевима, отишао је још даље. Ту нема чак ни ништа против.

Србија нема развијену привреду, нема добре суседе, нема море и нема шта нема.

Као и у многим другим питањима, премијер је у праву и онда када описује недавна збивања, не као државни удар, него као покушај дестабилизације власти. За државни удар су, знано је, неопходни и војска и држава, а у оба ова случаја Србија је некако дефицитарна.

У време када су америчке државе сједињене а европске у унији, када су арапски емирати уједињени, Србија се дели на Велику Србију – уже подручје, Велику Војводину – европско подручје и Велики Санџак који још увек тражи подручје.

Велике наде се полажу у секуларну Турску. Турска, охрабрена успехом својих ТВ серија које су многе српске домаћице обориле с ногу, почела је да обара и руске авионе с неба. Ко пуца, отвориће му се! Код нас је на телевизији, власништву грађана Србије, емисија: „А сада Рада“, а у Сирији, којој се власник још не зна, мисија: „А сада на Асада“.

Немачки Бундестаг је одлучио да у регион пошаље хиљаду и двеста војника заједно са авионима, хеликоптерима, бродовима и топовима. Биће стационирани у Израелу и чекаће погодну прилику да започну акцију хуманитарне помоћи. За почетак ће домаћем јеврејском становништву уделити жуте траке.

За то време премијер све проблеме решава разговором. После размене мишљења са представницима синдиката полиције, полицајци су одустали од најављеног штрајка глађу. Наставиће да гладују на уобичајен и прихватљив начин. Као, уосталом, и грађани Србије чији се животни стандард представља као достигнуће ове владе у границама прихватљивог. Остаје само да се разјасни ко је у тим границама, влада или грађани, уграничен.

Као доказ да наш премијер грађанству улива сигурност и право на миран сан наводим пример из сопствене праксе: чим премијер почне да прича, ја заспим.


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6ChCategories: Сатиристика

Tags: , , , , ,

Оставите коментар