Мирослав Лазански: Пуно мутних ствари око напада у Паризу (видео)

Познати војнополитички аналитичар Мирослав Лазански, гостујући на ТВ „Пинк 3“, оценио је да постоје многе нејасноће око недавног терористичког напада у Паризу.

lazanski-pink-3

„Слушам на телевизији Скај како говоре да је терориста прешао транзитну руту, преко Грчке и Србије. А шта је, пао падобраном у Грчку? Он је прошао Турску, Грчку, Македонију, Србију, Хрватску, Словенију, Аустрију – па онда даље. Ове друге земље се изузимају, само се апострофирају Грчка и Србија“, рекао је Лазански.

Он је додао да овде има пуно мутних ствари: „Како су француска и белгијска полиција, у року од 48 сати, нашли толико оружје, извршили претресе, блокирали зграде, идентификовали све… Где су били до сада? Мени ово личи на много озбиљнију представу – да десет француских момака арапског порекла изврши шест акција синхронизованог типа, без јаке логистичке подршке, мени то изгледа врло тешко. Ово је озбиљна терористичка операција, укључено је било најмање 50  људи, и да нико ништа не провали. Имамо изјаве из Ирана, Ирака и Турске да су упозорили обавештају француску заједницу да се нешто припрема.“

Лазански је на крају рекао да му ово личи на неку врсту политичко-медијске припреме за неку врсту интервенције у Сирији, и „то неком компонентом копнених снага“.

(Јутјуб)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-6r3Categories: Стање фото/видео ствари

Tags: , , ,

Оставите коментар