Правда: На Газиместану псовао Николићу „Бога издајничког“, Албанци све снимили

ГРАЧАНИЦА – Још увек се нису стишале страсти око прекидања говора председника Србије Томислава Николића на Газиместану, а на Јутјубу се појавио нови снимак. На снимку је старији човек обучен у народну ношњу који псује Николића док овај одлази.

gazimestan-jutjub-490

Док Николића одводи унезверено обезбеђење, човек у народној ношњи виче за њим „Иди кући ј*** те Бог издајнички“. Да ствар буде гора, инцидент су забележиле камере албанских медија, па је овај испад завршио као ударна вест у прилогу.

(Правда, 3. 7. 2014)



Categories: Вести над вестима

5 replies

  1. Secam se slike u raznim evropskim novinama i televizijama. Mladi bradati Srbin sa sajkacom i kokardom, u crnoj majici sa mrtvackom glavom i NOZEM U ZUBIMA. To je bilo negde oko 1990 god.
    Mladic se smejao ne sanjajuci da ce ta slika – slika Srbina – obici ceo svet

  2. Када си наумио да измлатиш пса лако је наћи мотку…Да нисте очекивали слику Србина за компјутером.Западњаци су слабо приказивали слике муџахедина са одсјеченим српским главама, као што сада веома стидљиво помињу злочине тих истих муџахедина у Сирији.Разлог: оних их организовали (Сирија) а код нас у БиХ барем толерисали, ако не и организовали. Не уклапа се у њихов сценариј да је само Асад злочинац, а овдје Срби.Да ли сте чули да је било муџахедина у Босни који нису били сунећени, што је откривено након њихове погибије? Значи нису били муслимани.
    Деда Ђоле, ви сте неки много наиван деда што се у вашим годинама недопустиво, ако вам је псеудоним тачан (као мој напримјер). Ствари су далеко од онога како их приказује лажљива штампа и уопште средства јавног информисања код нас и у свијету. Диктатори су им Асад и покојни Садам Хусеин као и Гадафи. А Сирија и Либија, па чак и Ирак су биле, мање -више просперитетне земље у којима је владао ред и мир, док се они нису умјешали. А сада…распад по свим основама када је дошла УСА и ЕУ демон)кратија. Да ли сте чули данас за хапшење Саркозија, а био је један од главних за напад на Либију. Морална нула. Предсједник некада велике Француске државе безвезни корупциона. Успут буди речено, очух му је био некадашњи директор ЦИА-е…

  3. Опет ДЕДА ЂОЛЕ! Човек има невероватну моћ асоцијације. У детинству смо играли ту игру. Замислиш неки појам, а друга екипа покушава да открије шта је у нечијој глави уз нешто глуме осталих. Код деда Ђоле се јавља невероватан феномен! Чим се појави неки текст или прилика, код њега се јави специјална асоцијација, по правилу нешто негативно по Србе. Тако и сад, ко би се сетио те слике у његовој глави? НИКО! Али се он сетио слике? Уз сав Алцхајмер и слично, ту је и слика. А што је и та слика могла да буде фотомонтажа, или, да је то био неки млад човек, егзибициониста, деда Ђоле упоређује са сликом рекао бих озбиљног човека, који је ружну реч рекао свом земљаку. Како је само заборавио, да су слике пљувања многих председника држава обилазиле свет и до сада? Селективан Алцхајмер, шта ли?

  4. Novinska vest : pretucen HR novinar Davor Pasalic, urednik FONETa

    U HR, SR i BiH postoje grupe koje se aktivno bore protiv pomirenja Juznih Slovena. To su najverovatnije kriminalci-ubice iz nasih gradjanskih ratova, ljudi koji su zaposeli tudje kuce, dileri droge itd.

    Njihov najnoviji zverski cin – napad na HR novinara koji zivi i radi u Bgdu – sluzi da zabije kolac izmedju nasih naroda i ukalja sliku Srbije u svetu.

  5. Сада је потпуно јасно, да деда ЂОЛЕ и није деда. То се ваљда сада зове БОТ.
    Деда Ђоле, тешко да се пљачка и нешто батина може прогласити за ЗВЕРСКИ ЧИН. Како те бре није срамота? Ти твоји су ослободили убице породице Зец! Расписују референдум о забрани ћирилице, а ти нас овде замајаваш, ово има и друга реч, али ћу бити кобејаги пристојан, са ЗВЕРСКИМ ЧИНОМ. И даље немаш шта да кажеш на питања која ти постављам? Заиста си претерао те можеш рачунати, да прелазимо у фазу игнорисања твојих срамотних коментара. Као и свако ко нема три чисте и даље си инкогнито!!??

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading