Изјаве изборне кампање 2014.

izjave_srb_baner_350x350Хоћу да пошаљем поруку МОК-у да се Јагодина кандидује за домаћина следећих Олимпијских игара, јер испуњавамо све услове. Не требају нам нове инвестиције, све смо направили. Овде видим столове за стони-тенис, а овај дом испуњава и услове за кошаркашке и рукометне утакмице. Што је најважније, у домовима културе славимо, правимо свадбе, крштења кад се рађају деца.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, на изборним скуповима у селима Сиоковац и Деоница, „Телеграф“/“Блиц“ 

Тражим да освојимо више од свих осталих заједно. Играм као Савићевић и Мијатовић. Идем право на гол. Не враћам лопту голману са 30 метара.

Александар Вучић, председник СНС, „Вечерње новости“

И поред кампања који се против мене воде свих ових година, идемо ка милион гласова. За то неко треба да ми ода признање. У нашим градовима раде само полиција, пошта и кладионице. Видео сам да нам „дају“ 13 посто. Тешка је економска ситуација, да помогнем народу – кладите се на мене, сигурно ћете добити. Кладионичарски речено, то вам је „сигурица“.

Ивица Дачић, председник СПС и лидер коалиције СПС-ПУПС-ЈС, „Око“ РТС-а

Председник сам свих грађана, али ми нису све странке исте – на ванредним парламентарним изборима навијаћу да победи СНС.

Томислав Николић, председник Србије и први председник СНС-а, РТС

Они који буду гласали за СРС, Војислава Шешеља, и Косово и Русију, имаће пара.

Зоран Красић, потпредседник СРС-а, РТВ

Боље нас питајте којим редом ћемо их хапсити, а хапсићемо и Вучића и Дачића и све издајнике српског народа, све оне који су прекршили Устав Републике Србије.

Немања Шаровић, заменик председника СРС-a, на митингу у Прокупљу, РТВ,

Политичар сам и то није за поређење сa осталим грађанима. Колики су нам месечни трошкови за режије – не знам, јер се тиме бави моја супруга. Мислим да четворочланој породици за живот потребно минимум од 35.000 до 50.000 динара.

Бранко Ружић, председник Извршног одбора СПС-а, „Блиц“

Које користољубље данас имате ако сте члан Демократске странке, осим што имате загарантовану присуство на насловним странама медија? Мени је лепота била главни квалитет у животу и не бих се мењао са поменутим госпођицама.

Драган Ђилас, председник Демократске странке, о насловним странама таблоида и старлетама Станији и Сораји, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Нормално је да када сте добра девојка, увек је дугачак ред.

Зорана Михајловић, потпредседник СНС, о странкама које нуде коалицију СНС, НИН

У врху СНС има више плавуша по глави становника него у Шведској: Зорана Михајловић, Јадранка Јоксимовић, Јоргованка Табаковић. Није ни чудо с тога што пола Србије верује да ћемо уз помоћ СНС коначно остварити шведски стандард.

Драгољуб Петровић, новинар, колумна у листу „Данас“

Ја сам се на Хиландару причестио и нисам се тамо молио за себе, него да Србија зна шта може да нас чека у будућности.

Ивица Дачић, премијер Србије у техничком мандату, према „Утиску недеље“

Треба да 16. марта кажемо „не“ и захвалимо се Ивици Дачићу, најгорем министру полиције од октобра 2000. Моја порука Вучићу је да нећу да ратујем у кампањи да бих тако доказивао своју вредност. Хоћу с вама да радим.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП, према „Утиску недеље“ на ТВ Б92

За нас је Чедомир Јовановић политички комарац.

Дијана Вукомановић, потпредседник СПС-а, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Ако имамо финансијера, ову шансу не смемо да пропутстимо – ако бисмо ово пропустили то би значило да колективно нисмо нормални.

Александар Антић, министар саобраћаја у техничком мандату и потпредседник СПС-а, о пројекту „Београд на води“ који нуде Емирати, „Бета“

Србија гори, зато сам се вратио.

Борис Тадић, као председник Нове демократске странке, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Сваки трећи пут када Борис Тадић помиње моје име, погреши у презимену. Почне са Ђин… па се сети да сам ја Живковић. Он се обрачунава са човеком који је убијен.

Зоран Живковић, председник Нове странке, „Један на један“ РТВ-а

Био сам на састанку када је ММФ рекао – не можете смањити буџетски дефицит ако не „захватите“ од пензионера. Александар Вучић им је рекао – не, чак ни по цену да влада падне.

Расим Љајић, председник СДПС, на другом конгресу странке, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Приметио сам последњих месеци да људи шапућу када причају о Вучићу.

Драган Бјелогрлић, глумац и филмски режисер, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Предуго је Србија чекала свог Вучића и сада га је дочекала, а они који хоће да воде Србију јесу на листи „Александар Вучић – Будућност у коју верујемо“, и они не траже од Србије ништа више него од себе.

Александар Вулин, председник Покрета социјалиста и коалициони партнер СНС, на предизборном скупу у Сремској Митровици, РТС 

Не тражим од вас да победимо са један одсто разлике, већ да имамо више него сви остали заједно, да их потучемо до ногу, тражим од вас убедљиву победу.

Алекандар Вучић, председник СНС-а, на предизборном скупу у Сремској Митровици, РТС 

Он има много симптома, заиста: присутан је шапутитис, патетитис, обећитис, онда „хајлендер синдром“ (може остати само један на крају), стално има шеј-кијавицу, а мучи га и уређивачка грозница, а ту је и „рузмаринска омерта“ – закон „женидбеног ћутања“ позната као „глува свадба“, или „гламочко немо венчање“.

Драгољуб Љубичић Мићко, сатиричар, о Александру Вучићу, „24 минута са Зораном Кесићем“ ТВ Б92

Видео сам да је јучерашњем снимку спасавања људи завејаних у колонама, на путу код Фекетића, додата шаљива нота, и веома ми је драго што је тај видео насмејао Србију, мада сматрам да није добро када се, макар и у сврху шале, деца неумесно називају погрдним именима. Такође, рекли су ми да наводно ја имам везе са некаквом цензуром овог видеа, што је потпуна бесмислица.

Александар Вучић, први потпредседник Владе у оставци, о брисању шаљивог видео записа са „Јутјуба“, на свом „Фејсбук“ профилу, „Блиц“

Ви старији знате – све што смо живели после 5. октобра је на вересију. Били смо скинути са списка и васкрсли смо. Сад смо бесмртни.

Ивица Дачић, председник СПС-а, на седници ГО странке, „Блиц“

Када су Емираћани долазили, купили су ајвар који сам им показивао – двадесет тегли је однео човек за Абу Даби. Зашто да се стидимо нашег ајвара? Нама треба да произведемо и извеземо милионе таквих тегли. Смејали су ми се и због показивања чарапа – а сада је Србија трећи извозник чарапа у свету.

Млађан Динкић, председник Уједињених региона Србије, „Кажипрст“ на ТВ Б92

Имамо један чаробни тепих на коме јесте један шеик, али поред кога није други шеик него Пинокио.

Зоран Живковић, председник Нове странке, о шеику из Емирата и Александру Вучићу, према „Тешкој речи“ на ТВ „Пинк“ 

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС неће лепити изборне плакате, јер не желимо да ружимо град својим сликама.

Александар Антић, потпредседник СПС, „Шта радите, бре“ РТС-а 

Колико ја видим на овој фотографији наши односи су присни… Мислим, нису сексуалног карактера…

Ивица Дачић,  премијер у техничком мандату и председник СПС-а, показујући фотографију са „шефом операција ДЕА за цео свет“ Томасом Хардиганом, „Утисак недеље“

(Изјаве.срб)Categories: Месечна доза изјава

Оставите коментар