Драгослав Пакић: Израел Газу претвара у хигијенску

Израел тренутно Газу чисти од Палестинаца. Америка им даје за право да се могу свим расположивим средствима бранити од палестинских жена, деце и стараца под условом да немају протезе

Илустрација: Иван Рајчић

На Блиском истоку ништа ново. Као и на Западу.

– Американци у Средоземље послали два носача авиона са именима покојних председника Сједињених Држава. Покој им души! Додали и подморницу на атомски погон са ракетама које могу да носе нуклеарне главе. Нема назнака какву главу носи капетан подморнице;

– Италијани послали на обале Газе брод болницу;

– Французи одаслали у Египат пољску болницу;

– Пољаци послали чешко пиво,

– А Чешка се смешка!

– Зеленски, у знак подршке Израелцима, гранатира цивилне објекте у Запорожју. Каже да му је Газа недоступна јер Американци још не дају ракете неограниченог домета па је, по сопственом признању, и даље ограничен.

Мим са друштвених мрежа

– Немци толико здушно подржавају Израелце што наводи на помисао да је погибељ израелских војника достигла размере холокауста.

– Израел Газу претвара у хигијенску. Тренутно је чисти од Палестинаца. Америка им даје за право да се могу свим расположивим средствима бранити од палестинских жена, деце и стараца под условом да немају протезе.

– На Балкану, такође, ништа ново. Као на Западу. Такође.

– У Сарајеву суде Додику и прете му затвором. Надају се укидању Републике Српске, српског језика, Српске Православне Цркве, српске шљивовице, пасуља, пихтија и шопске салате. Срби су слободни да користе турску кафу, босански лонац, сарајевски ћевап и дренов колац јер је згодан за примену и здрав за пробаву.

Шиптари у српска села увели специјалце, лежеће полицајце и стајаћу војску. За рушење надгробних споменика по српским гробљима и даље користе о-рук технологију и поред базе Бондстил која им стоји на располагању за сваку врсту техничке помоћи.

Приштина поново тражи сталну америчку војну базу на КиМ

Међународна заједница, без већине народа, у израелско-палестинском сукобу изричито захтева прекид ватре на пет минута сваке треће недеље како би људи могли на миру да обаве физиолошке и друге потребе.

Прекид ватре се, наравно, не поштује, али је прекид довода памети у мозгове светских моћника већ дуже време непрекидно на снази.

То је једино што јаки, па према томе и паметни, дословце поштују.

Слава Људској глупости!Categories: Сатиристика

Tags: , , , ,

3 replies

 1. Слава и Хвала Аутору!!!

  9
  1
 2. Umno i čestito, ali toliko bolno crno – da ne mogu da se smejem.

  14
  1
 3. Оштаплери, преваранти, битанге и слични, никада никоме ништа добро, донели нису а камоли Слободу.
  Слобода, је неМОГУЋА у лажима, 1918 до данас.
  Јавашлук је далеко лакши и привлачнији од Истине.

Оставите коментар