Покрет за одбрану КиМ: Митинг на(д) рушевинама

Вероватно никада у историји Вучићеве беспримерно бестидне епопеје продаје Косова и Метохије и велеиздаје Србије није тако запањујуће постала очигледна природа његовог начина и разлога владања

Извор: Покрет за одбрану КиМ

У јеку последњих припрема за режирани алиби-скуп којим српски властодршци перу руке од своје непорециве, у најмању руку објективне одговорности за два незапамћена злочина која су задесила и до те мере потресла Србију да су их забринула и за саму могућност очувања власти, илегалне албанске структуре из Приштине, охрабрене пасивношћу и престрашеношћу званичног Београда, у истом дану довршавају бруталну оружану окупацију севера Косова и Метохије.

И док су председник Републике и његови помагачи заокупљени како да масовном уценом хиљада људи, укључујући и несрећне косовскометохијске Србе – што је врхунац срамоте читавог њиховог и иначе крајње срамног „контрамитингашког“ подухвата – безмало накупе што више људи да би произвели утисак којим би спасли неповратно изгубљени привид своје легитимности, дотле његови партнери из нелегалних „косовских власти“ по убрзаном поступку спроводе у дело оно што им је управо он омогућио прихватањем и почетком спровођења „француско-немачког“ споразума којим је Србија и de iure признала тзв. „Косово“. Вероватно никада у историји Вучићеве беспримерно бестидне, једнодеценцијске епопеје продаје Косова и Метохије и велеиздаје Србије није тако запањујуће, у жалосно сликовитој временској коинциденцији, постала очигледна природа његовог начина и разлога владања: жртвовати државу, народ, част – безмало све, само да би наставио да влада на(д) рушевинама своје досадашње, увелико погубне владавине.

ПОКС: Због одбијања да иде на Вучићев митинг Српска листа пријавила Србина тзв. косовској полицији због поседовања нелегалног оружја

Све појединце и органе који, по инерцији природе своје службе и својег посла, настављају да извршавају наређења нелегитимног председника Србије – у доменима који се непосредно тичу галопирајућег процеса предавања непријатељима Косова и Метохије, односно злоупотребе државног апарата ради продужења владавине самоделегитимисаних носилаца власти у Србији – позивамо да моментално обуставе извршавање издајничких и срамотних налога, и да, до нормализације процеса владавине у Србији, делују на основу властите процене, а на основу здравог разума, којег се актуална власт у Србији, по свој прилици, увелико лишила. Позивамо све грађане који су изложени уценама оних који злоупотребљавају власт да откажу послушност силницима, кажу Не својој и нашој срамоти и поврате своје достојанство.

Истовремено, упозоравамо јавност да се над Србијом, као нарочито опасна последица Вучићеве екстремно неодговорне владавине, надвила опасност од промене власти која би у фотеље могла довести политичке снаге које би „аутопилотирајући“ курс његове издаје Косова и Метохије оставили нетакнутим, уз врло вероватно приступање извршавању остатка западњачких налога Београду, које чак ни Вучић, иако послушан према својим налогодовцима, из страха од народног гнева, није смео спровести у дело.

У Београду, 26. 5. 2023.

Покрет за одбрану Косова и МетохијеCategories: Вести над вестима

Tags: , , ,

2 replies

 1. a ne, prodato je mnogo ranije, ali je potrebna žrtva za ventilaciju agresije

  4
  1
 2. Био сам у недоумици какав то скуп организује неко ко је приграбио апсолутно све полуге власти . Управља сваком месном заједницом , општином , државом , државним и приватним фирмама, свим јавним гласилима , војском , полицијом , владом …..Значи човек има све што једини на свету поред њега можда има Ким из С. Кореје . Па шта ће њему онда неки скуп ? . Одговор на моју недоумицу уследио је исти дан . Схватио сам да је једини и искључиви разлог целог циркуса био договор са шиптарском браћом да се елегантно одради предаја Севера . У ствари то сам и предвидео у ироничном коментару од 11.05.2023 :
  Зоран
  11. маја 2023. • 09:37
  Већ видим тај 26 мај . Полиција свечано обучена , усмерава аутобусе из целе Србије и обезбеђује пратњу ( не спречава улазак у град ) , пунктови са сендвичима и цистерне за жедну марву . Заставицама машу мајке у црном и новинари Данаса , Н1 , на трибини скупштински шљам , пардон крем овог друштва , насмејани и весели Хил , почасни гости Чанак , Шешељ и Бокан . У публици Тадић и Шутановац , Перић и Ћулибрк . После интонирања америчке , британске и немачке те српске химне , (албанској још није време) ; на говорницу излази његово височанство тиранин , најхрабрији Србин у историји који се никога не боји . Једини говорник рида , пљује пола Србије јер су фашисти , нерадници , наоружана руља… потом плаче јер није имао среће да води барем немачки народ а не ову стоку неписмену и крезубу . Онда расположено кличе како ће он све то средити јер га је Господ поставио да се избори са свим непријатељима у Србији за коју се жртвује већ тридесетак год . ( од министра информисања ) . Добровољно је спавао по патосима Брисела , седео на шамлицама код Трампа , у Паризу у задњем реду иза Тачија , пио вино у Охриду … све то да би преумио ову српску незахвалну , нерадничку марву . Добровољно иако му толико мучеништво нико није тражио , крв је пропишао , избегао 79 атентата …. У међувремену дро****** Митровић дроном који је лично са сином направио у директном преносу мучи се да прикаже око 3,5 милиона љубитеља лика и дела . И пред крај историјског говора стиже вест : Росу јединице уз помоћ Кфора и Нато протерују преко границе оно мало Српчића са Космета . АВ опет рида , почиње да псује белосветски шљам који га је по 79 пут слагао , а затим уз изненадну еуфорију виче : УН НИКАДА ВИДЕТИ НЕЋЕТЕ ДОК САМ ЈА ПРЕДСЕДНИК , А БРНАБА ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ . Србијо срећан ти 26 мај .

  9
  2

Оставите коментар