ПОКС: Због одбијања да иде на Вучићев митинг Српска листа пријавила Србина тзв. косовској полицији због поседовања нелегалног оружја

Тражимо хитну смену председника привремених институција општине Витина, кадра СНС Божидара Дејановића, каже се у саопштењу ПОКС-а

Александар Вучић у Председништву примио Србе са КиМ који су дошли на „контрамитинг“ (Фото: Снимак екрана/Пинк)

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) захтева од Владе Србије да хитно и без одлагања смени председника Привременог органа општине Витина на Косову и Метохији, Божидара Дејaновића, зато што је тзв. косовској полицији пријавио Србина Горана Пејића, да поседује нелегално оружје, a мотив је био његово одбијање да иде на митинг СНС у Београду.

„Наш симпатизер је приведен у среду од стране тзв. косовске полиције након претреса куће где му је пронађено два комада наоружања које је признао да има јер се плашио за своју и безбедност своје двоје деце, жене и оца који живе са њим, због сталних напада и провокација Албанаца у овој српској енклави на југу Косова. Током привођења супрузи Пејића је позлило, па је одведена колима хитне помоћи до дома здравља. Скандалозно и тужно је да га је пријавио његов сународник који је у паничном страху да мора испунити квоту за митинг СНС коју му је странка дала, а услед одбијања нашег присталице да буде на списку, пријавио га тзв. косовским властима из чисте злобе“ – изјавио је потпредседник Скупштине Србије и председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

Српски национални форум: Одлазак на „контрамитинг“ ругање српском народу на КиМ

„Ово само говори до које мере председник Србије изазива поделе и мржњу у нашем народу, када завађа и Србе са Косова и Метохије који уместо да су сложни јер су им свима егзистенција и голи животи у опасности, зарад својих себичних личних интереса их свађа и злоупотребљава. Тражимо хитну смену председника привремених институција општине Витина, кадра СНС Божидара Дејановића. До смене пратићемо његов рад и извештавати и Скупштину Србије и јавност о свему јер је најавио освету над нашим члановима и присталицама због овог захтева“ – додаје Михаиловић.

Наслов и опрема: Стање ствари

(ПОКС, 28. 5. 2023)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , ,

8 replies

 1. Ево, СНС ботови, организујте нешто ви! Је л’ може КФОР да пусти преЦедника само на 45 минута да интервенише, да среди ствар? Или Марка Ђурића да позовете да вам помогне да побољшате гол разлику? Где су вам Радоичић и Веселиновић? У којој су јединици ТО штафетари с Космета? На митинЗ су стигли пешке, јесу ли се тако и вратили, да касније стигну доле? Ђе су вам “министри” из “владе” Космета?

  15
  5
 2. Da li vi razumete ironiju? I, takođe, isprsite se vi, što prozivate SNS? Ko hoće, taj krene i nešto uradi.

  3
  12
 3. Uvek je krivica u drugome, ko kuka, neka preduzme. Više simpatišem krezube, nego pseudopatriote. Visite na sajtu, gde su dela?

  7
  11
 4. poks ili pubs, sve isto

 5. Saće kralj, samo što nije.

  6
  4
 6. Сваки народ је прво рашчистио са својим јајарама па кренуо напред. Код нас Срба је отишло све превише далеко и протеже се нега издајника још из времена Солунског фронта. Са те стране на жалост он никада није пробијен, јер су фотеље заузеле јајаре уместо ратних војних инвалида.
  Карађорђе је имао подоста гробова незнаним јајарама, дакле без имена и презимена – једноставно никада нису постојали.
  А зашто кажем да је ствар отишла веома далеко? Па зато што се ИЗДАЈА у масовном броју увукла у САНУ, политичком врху свакако, закључно са високим свештенством.
  Велики пријатељ Срба Арчибалд Рајс је правовремено упозоравао, али безуспешно. Сада је све много теже, али није неизводљиво.
  Уз Божју помоћ и братску Русију до ослобођења!

  15
 7. SANU nije patriotska nego naučna institucija, a da je korumpirana – jeste.

  4
  4
 8. Za kralja i otadžbinu! Uz kralja jedino valja!

Оставите коментар